Aktiviteter du kan prøve med din hund

0 Comments
Hunde aktiviteter

Hunde er i stand til at gøre nogle virkelig fantastiske ting. Efter at have boet sammen med mennesker i tusinder af år, synes vores hundekammerater at arbejde og lege med os er utrolig sjovt.

De opgaver og tricks, vi kan lære vores hunde at udføre gennem klar og sjov kommunikation, er utrolig.

I denne artikel vil jeg komme ind på nogle aktiviteter som du kan lave sammen med din hund.

Træn din hunds krop og sind med agility

Agility er en meget spændende sport, der viser, hvad vores hunde er i stand til. Den hurtige sport kræver, at hunde arbejder med sind og krop i hurtigt tempo, og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt de kan gøre tekniske manøvrer.

Agility-træning er en masse sjov for hunde, der elsker at lære nye tricks og være aktive, og enhver race er velkommen til at prøve det. Selv hvis du ikke ønsker at være det næste mesterskabsteam, kan du gå ud og have det sjovt med din hund i marken.

Agility-kurset inkluderer en bred vifte af forhindringer, og når de trænes korrekt med positiv forstærkning, kan hunde typisk ikke vente på agility-klasse.

Lydigheds træning i hjemmet

På de varmeste dage om sommeren er et af de bedste steder at være inde med luften på fuld blæs. Hvilken bedre måde at bruge tiden og holde sig kølig end at øve lydighed medhunden?

Lydighed lyder måske som et kedsommeligt arbejde, du laver med din hvalp eller din nye hund, men det kan faktisk være meget sjovt og meget spændene.
Lydighedsarbejde hjælper din hund med at blive et bedre medlem af samfundet (for ikke at nævne lettere at bo sammen med derhjemme), og det giver dem mulighed for at få mental og fysisk træning.
Øvelser inkluderer: sit, stå, komme, når der kaldes, hente, hoppe over forhindringer og meget mere!

Hvis du gerne vil vide mere om hvilke aktiviteter du kan lave med din hund, eller gerne vil have viden omkring hunde relaterede emner kan du klikke her.