En e-cigaret kan forberede sportsresultater for faste rygere

0 Comments

Hvis du ryger fast, men også har fokus på dine sportslige resultater, så er du – med garanti – bevidst om, at det ikke er en god cocktail. Derfor er det bestemt også anbefalelsesværdigt, at du vælger at igangsætte et rygestop. Det skyldes at røgen er skadelig for dine organer og dermed også for dine sportslige resultater.

Det er ikke ensbetydende med, at du skal stoppe fra den ene dag til den anden. En god idé er, at udskifte dine cigaretter med en e-cigaret. Det er typisk det mest effektive middel i kampe mod cigaretterne. Dertil kan det også sikre, at du hurtigt kan stoppe med røgen fra cigaretter og udskifte den med sundere damp.

Damp er markant sundere end røg

Der er mange, der tror, at dampen fra en e-cigaret er lige så skadelig som røgen fra en e-cigaret. Det er dog vigtigt, at det understreges, at det ikke er tilfældet. Det er markant sundere at inhalere damp, der kommer fra en e-cigaret sammenlignet med at inhalere røg med tusindvis af skadelige stoffer fra en alm. Cigaret.

I og med, at det er sundere, så har det heller ikke samme indflydelse på dine sportslige resultater. Det skyldes, at det ikke har en negativ indvirkning på dine organer. Der er fortsat nikotin i dampen, men du er dog fri for de mange andre skadelige stoffer, der er i røgen fra en cigaret, hvorfor det er meget sundere.

Der findes dog også e-væske, der ikke har et indhold af nikotin. Du begår dog en stor fejltagelse, hvis du vælger at rykke direkte fra cigaretter til e-væske uden et indhold af nikotin. Det vil oftest blot resultere i, at du får et tilbagefald relativt hurtigt. Hvis du gerne vil se et stort udvalg af e-væske, så kan du klikke her

Trap stille og roligt ned på indholdet af nikotin

Én af de klare fordele ved at bruge en e-cigaret til dit rygestop er, at du har mulighed for at trappe stille og roligt ned på indholdet af nikotin. I og med, at det er muligt at finde e-væske med forskelligt indhold af nikotin, så kan du dermed trappe ned i et tempo, der er mere passende frem for blot at trappe helt ned.

Der er mange tidligere rygere, der har understreges, at det er netop dét, der har været med til at gøre, at de har fået succes med deres rygestop. Det kan være svært at stoppe fra den ene dag til den anden, men ved at trappe stille og roligt ned, så bliver det en del nemmere, om end det stadig kræver stor viljestyrke.

Hvis det er noget, du har planer om som følge af, at du gerne vil kunne få bedre sportslige resultater, så er det en god idé, at du lægger en fast plan, inden du starter. På denne måde ved du hvornår, du skal trappe ned, så du kan tilrettelægge dine indkøb af e-væske og dertil også forberede dig mentalt på det.