Hold en aktiv og mindeværdig polterabend for sportsmanden

0 Comments

Når brylluppet nærmer sig, skal den heldige brud eller brudgom naturligvis fejres med en mindeværdig polterabend. Hvordan man arrangerer den perfekte polterabend, kommer der her nogle enkle og hurtige tips til, så hvis du er ved at arrangere polterabend for en ven, veninde eller et familiemedlem, kan du læse med her.

Kom godt i gang med at planlægge

Der er høje krav, når man skal holde en mindeværdig polterabend, så der er meget, der skal planlægges. Bruden eller gommen skal selvfølgelig fejres med manér, så der skal være styr på det hele, så alle får en god oplevelse. Det kan være svært at planlægge en polterabend helt alene, så tag fat i et par stykker, der kan hjælpe dig med at udarbejde en god plan for dagen. Det fungerer bedst, hvis det er nogle, der kender bruden/gommen rigtig godt – for eksempel en tæt ven/veninde eller en søskende. Så kan I sammen planlægge en dag, der passer lige til brudens/gommens smag. Det er også op til jer at finde ud af, hvem der skal inviteres. Det kan være svært, men hvis I kan få fat i listen over de inviterede til brylluppet, er det lettere at udpege hvem, der er tætte nok med brudeparret til at skulle med til deres polterabend.

Det er en god idé at gå i gang med at planlægge i god tid, da der er meget, der skal tages stilling til. For eksempel skal man samarbejde om at finde frem til et passende budget og en dato, der skal brainstormes over aktiviteter, og invitationerne skal sendes afsted. Desuden skal folk have tid til at melde sig til og til at betale, så det endelige program for dagen kan blive fastlagt. En polterabend bliver langt bedre af, at der er fuldstændig styr på planlægningen, så det hele passer sammen på dagen. 

Læg planer for hele dagen

En polterabend er typisk meget mere end én enkelt aktivitet. I den perfekte opskrift på en polterabend indgår både noget underholdende, noget mere afslappet og ikke mindst mad og drikke. Det er vigtigt at være kreativ, for det er et krav, at en polterabend er noget for sig og mindeværdig til en grad, hvor man ikke kommer til at opleve noget lignende igen. Vil man lave noget sjovt og festligt på samme tid, er et cocktailkursus et godt bud på en aktivitet til en polterabend. Cocktailkursus.dk tilbyder mange former for cocktailkurser, og man kan blandt andet deltage i et kursus på firmaets egen cocktailbar i København Aloe bar. Et cocktailkursus er en sjov aktivitet for hele holdet, og skal man alligevel til fest eller holde fest senere, kan man jo lære nogle nyttige tricks. Det er nemlig oplagt selv at prøve at lave de cocktails, man har fået undervisning i, når man alligevel skal have drinks senere på aftenen. Så skal man blot købe alle ingredienserne ind til drinksene og selvfølgelig ikke glemme isterningerne. Store mængder is kan man købe hos istilfest.dk, som har meget erfaring med at levere is til fester – du kan her se et væld af tidligere kunder, hvilket understreger, at der er styr på det. 

Hav en backup plan

Selvom man har brugt lang tid på at planlægge den helt perfekte polterabend, er der ingen garanti for, at alting vil gå fuldstændig som planlagt. Der er altid chance for, at man er tvunget til at rykke rundt på nogle planer af den ene eller anden årsag, og nogle gange viser det sig, at tidsplanen slet ikke kan holdes. I værste fald er man måske nødt til at lave helt om på planerne i sidste øjeblik. Derfor er det altid en god idé at have en backup-plan i ærmet, hvis nu man skulle komme ud i en sådan situation. På den måde er polterabenden ikke ødelagt, fordi det til at starte med ikke går helt som planlagt. Det går jo ikke, at det hele går i vasken, fordi én lille ting ikke helt fungerede, som det skulle.