I syv sind om nye døre og vinduer? – NordanVinduer har det, du søger

0 Comments

At være i gang med det helt store renoverings- eller byggeprojekt kan for mange være lig med et eftertragtet adrenalinsus. Det er da også svært tilfredsstillende at se, at man selv har formået at rejse noget så stort som et hus på egen hånd.

Lige så mange vil imidlertid også opleve processen som ret så hektisk og uoverskuelig. Det er nemlig, mildt sagt, rigtig hårdt arbejde at renovere eller bygge nyt – også selvom man ”blot” er bygherre på projektet og ikke som sådan har fingrene i materien. Den store byrde vil oftest ligge i de ekstremt mange beslutninger, der løbende skal tages for ikke at forsinke projektet. Beslutninger der samtidigt i sidste ende er afgørende for det endelige resultat.

Men hvordan sørger man så for at træffe de rette beslutninger i farten, så ikke det ender med utilfredse miner? Man skal selvfølgelig være på forkant med de største af beslutningerne og have sat sig en smule ind i, hvad det er der fungerer bedst for én.

Dørene og vinduerne i et hus er gode eksempler på noget, der har en kolossal betydning det færdige hus. Det giver sig selv, at døre og vinduer har en stor betydning for det samlede udtryk, som huset får. Her er det selvfølgelig vigtigt, at man nøje tager notits af den byggestil huset er opført i, og forsøger at ramme noget nærliggende i valget af døre og vinduer.

Noget helt andet, men mindst lige så vigtigt at overveje, er de egenskaber, der følger med dørene og vinduerne. De skal i sagens natur være en effektiv forsegling mellem inde- og udemiljøet. Her er der naturligvis nogle ret høje minimumskrav i branchen, men stadigvæk kan der være store forskelle på de forskellige løsninger. Og så er det jo selvfølgelig smag og behag, i forhold til, hvad man vælger at gå med.

Ligegyldigt hvad, vil en vindues- og dørproducent som NordanVinduer være et rigtig fornuftigt sted at kigge, når man står og skal have indkøbt nye af disse. NordanVinduer er et norsk firma, der har mere end 100 års erfaring i markedet, og derfor altså om nogen ved, hvad de laver. Det er da heller ikke noget tilfælde, at de gennem tidens løb har etableret sig i resten af Skandinavien, i Polen samt i Litauen. Så sent som i 2020 blev NordanVinduer etableret i Danmark, nærmere bestemt Aarhus og København.

Herfra sælger NordanVinduer døre og vinduer i de to serier NTech og DTech. Mens førstnævnte udmærker sig ved at har ekstremt gode egenskaber når det kommer til isoleringsevne og lignende, udmærker DTech-produkterne sig ved at være fremstillet og designet i Danmark, der gør dem særligt velegnet til vejrliget hertillands.