Kvit smøgerne: Nikotinposer er et sundere alternativ

0 Comments

Du er næppe i tvivl om, at det ikke er sundt at ryge. Til trods for, at de fleste rygere godt er klar over, at det er tilfældet, bliver de ved. Det er en skam, for hvert hiv af en cigaret kan få betydning for helbredet.

Er du selv ryger, rådes du derfor til at kvitte smøgerne. Det er ikke nemt at gøre dette, men kan du se dig fri for at ryge, vil det være noget, du kan finde stor glæde i. Der er nemlig mange fordele ved at stoppe rygningen.

I og med, at det dog ikke er nemt, er det en god idé at gøre brug af en form for hjælpemiddel. Det kan nemlig gøre det en del lettere at lade cigaretterne ligge.

Mange forsøger at stoppe med en ‘kold tyrker’

Desværre er der rigtig mange, der prøver at stoppe med at ryge, uden at have tænkt det helt igennem. Derfor bliver det en meget impulsiv beslutning, der fører til, at de ikke finder en strategi for deres rygestop, men blot tager en ‘kold tyrker’.

For nogen bliver det en succes, men en stor del af dem, der prøver dette, ender med at falde i igen. Vil du gerne undgå at stå i en situation, hvor du får et tilbagefald, bør du have et hjælpemiddel, du kan støtte dig til.

Hvis man skal stoppe med at ryge, ved at tage en ‘kold tyrker’, kræver det, at man har en meget stor viljestyrke. Man skal nemlig kunne stå imod, når kroppen siger, at den vil have en cigaret.

Skift til nikotinposer

Vil du gerne stoppe med at ryge, men ønsker du samtidig at gøre det lettest muligt for dig selv, så kan du vælge at skifte til nikotinposer. Det er nemlig et sundere alternativ, da det er et produkt, der er fri for tobak.

Der er mange, der tror, at det er det samme som snus, hvilket dog ikke er tilfældet. Som angivet herover, er der nemlig ikke et indhold af tobak i nikotinposer, hvilket derimod er tilfældet i snus.

De minder dog en del om hinanden, da poserne ser ens ud, har stort set den samme størrelse, og skal bruges på samme måde. Derfor er der også rigtig mange, der blot kalder nikotinposer for snus, selvom det ikke er det samme.

Findes der andre muligheder?

På trods af, at brug af nikotinposer kan være et godt bud på, hvordan man kan hjælpe sig selv lidt på vej, hvis man vil stoppe med at ryge, så er det ikke noget for alle.

Heldigvis er man dog ikke begrænset til at gøre brug af nikotinposer. Der findes nemlig et hav af andre midler, man også kan gøre brug af. Blandt andet er der mange, der har stor succes med at skifte til en e-cigaret.

Fordelen ved en e-cigaret er, at man fortsat får en følelse af, at man ryger, men dampen fra en e-cigaret er betydeligt sundere. Vægter man det højt, at man fortsat får følelsen af, at man ryger, er e-cigaretten det rette valg.