Mange fodboldklubber træner om vinteren i Dubai

0 Comments

Mange fodboldklubber træner om vinteren i Dubai

Rigtig mange fodboldklubber vælger at tage til Dubai i deres pauser. De tager ofte på træningslejr for at gøre sig 100% klar til sæsonstart. Det er altså i deres optakt til sæsonen, at nogle klubber vælger at bruge deres forberedelse i ørkenstaten. Det gør de, fordi der er rigtig mange fordele ved at tage på træningslejr i Dubai. Det er billigt, sammenlignet med hvad man får ud af det, samtidigt med at der er gunstige forhold for træning, samt at der ikke er en særlig lang transporttid.

Disse fordele er der ved at træne i Dubai

Der er rigtig mange fordele ved at bruge sin sæsonoptakt i det varme Dubai. Når turen går til Dubai betyder det for mange klubber, at man kan fokusere 100% på sin træning og forberedelse op til den nye sæson. Det er altså for at fremme deres egen præstation, at man vælger at flytte en træningslejr til Dubai. Det er også forholdsvis billigt for mange klubber, da Dubai er meget interesseret i at have store sportshold i landet. Det betyder altså, at de forskellige klubber, som vælger at tage til Dubai, får rigtig meget luksus og service for deres penge. Begge parter har altså stor interesse i det samarbejde som kan opstå.

Hvilke klubber tager til Dubai for at træne?

Der er en del store fodboldklubber, som vælger at tage til Dubai for at træne. Det ses blandt andet i Danmark, hvor to af de helt store klubber ofte tager til Dubai i deres sæsonoptakt. Man vil her kunne se, at FC København og FC Midtjylland vælger at tage til Dubai for at træne og forbereder sig i den nye sæson. Det er også for nyligt set, at det ikke udelukkende er i fodbold, at denne tendens kan ses. Danmarks bedste badmintonspiller, Viktor Axelsen, har valgt at flytte sin daglige træning til Dubai. Dette gør han fordi, at han mener, at der er meget bedre træningsforudsætninger og træningsmuligheder i Dubai.

Ordentlige forhold

Det er ofte diskuteret, hvorvidt det er etisk korrekt, at de forskellige klubber vælger at tage til Dubai. Dette skyldes, at landet anses som et land, som ikke har særlig gode forhold for deres arbejdere. Det bliver blandt andet omtalt som et moderne slaveri i nogle steder. Dette er dog meget vigtigt for klubberne, at de selvfølgelig har undersøgt og sikret sig, at personalet på diverse hoteller og faciliteter der benyttes er under ordentlige og ordnede forhold.