Sådan fordriver du tiden mellem dine sæt i fitnesscenteret

0 Comments

Fitnessbølgen er skyllet ind over landet og har taget alt med sig på sin vej. Du har med stor sandsynlighed også fundet vej til dit lokale center. Måske ikke på et surfbræt, men du er kommet frem, og den får helt sikkert fuld gas med både styrketræning og cardio. Det er i sig selv en kæmpe sejr, men det er vigtigt, at du holder motivationen oppe, og derfor kommer vi her med nogle få bud på, hvordan du kan udnytte tiden endnu bedre i dit fitnesscenter, og vi har valgt at kigge på den tid, du har mellem dine sæt, eller når du befinder dig på en kredsløbsmaskine.

Underhold dig med spil på mobilen

Ingen siger, at du skal kigge ud i luften, når du samler energi efter et løft, eller når du går i dit eget tempo på løbebåndet – du skal da også underholdes her. Du har nok din mobil med, og derfor kan du passende spille lidt på den for at gøre det hele lidt sjovere. Der findes et hav af apps, du kan gribe fat i, og der skal nok være noget for dig. En af vores favoritter er spil. På bingoforum.dk kan du finde sjove bingospil. Du kan altså spille bingo online – og ja, det er med præmier. Det er altså rigtig god underholdning til dine små pauser, og det kræver ikke, at du er konstant fokuseret, så se endelig nærmere på det, hvis du vil have det lidt sjovere i fitnesscenteret.

Lyt til lydbøger

Du kan måske godt lide at læse bøger, men har du tiden? Skole, arbejde, træning, madlavning, tid til kæresten. Det tager alt sammen tid, og derfor kan du ligesom mange andre lytte til lydbøger, mens du løfter jern. Det gør, at du kommer ind i dit eget univers, og det kan endvidere resultere i, at du er mere fokuseret på selve træningen, da omverdenen ikke tager din opmærksomhed.

At træne skal ikke være en sur pligt, men en fornøjelse, og her har vi listet nogle gode råd, som måske gør, at du kan overholde dit nytårsforsæt uden slinger i valsen.