Sådan holder du dig i form på jobbet

0 Comments

Vil du gerne i bedre form, men synes du, at det er svært at holde sig i form på jobbet, fordi du sidder ned foran en skærm i mange timer om dagen? Så kan det være en god idé at lave nogle øvelser og bevæge dig, mens du er på job, for at sikre dig, at du holder dig i form og for at få mere energi i løbet af din arbejdsdag.

Bevæg dig (selv når du er på job)

Hvis du har et job i Vejle og omegn, hvor du sidder ned hele dagen, så kan du hurtigt blive træt, og det er ikke godt for din krop eller dine muskler at sidde ned i så mange timer om dagen. Derfor er det godt at bevæge dig, når du er på job. Det kan du ved at tage trapperne eller ved blot at gå en lille tur en gang i timen for at holde dig i gang.

Du har også mulighed for at lave nogle øvelser i løbet af din arbejdsdag, så du kan holde dig i form og holde dine muskler i gang. Det er vigtigt, at du laver øvelser, der er gode for din ryg og din nakke, da det er hårdt for din krop at sidde og kigge ind i en skærm. Din krop vil virkelig takke dig, hvis du gør det hver gang.

Hold dig væk fra kage og søde sager på dit job

Det kan være, at du gerne vil holde dig i form på jobbet, men at det er svært, fordi der hele tiden er kage og søde sager. Du har dog mulighed for at sige nej til både kage og slik på dit job, så du kan sikre dig, at du holder dig i form.

Du kan huske altid at have en sund snack liggende, som du kan spise, mens de andre spiser søde sager. På den måde har du et alternativt, der også er sundt, når du står overfor fristelser. Derfor er det også vigtigt med en sund og mættende frokost, så du ikke får lyst til fristelser.