Skab gode minder med bowling

0 Comments
bowling

Bowling er den perfekte aktivitet til alt fra en børnefødselsdag til en våd julefrokost. Man får rørt sig, man kommer i konkurrencestemning, og der er altid rig mulighed for forplejning undervejs – hvad end det er chips og sodavand eller om det er øl og slush ice med vodka.

 

Det eneste problem med bowling er bare, at det hurtigt bliver en dyr aktivitet. Så hvis man bare vil ud og hygge med vennerne, familien eller børnene en enkelt eftermiddag eller aften, kommer det hurtigt til at koste mange hundrede kroner – og endnu mere, hvis man også skal have lidt snacks og drikkelse undervejs.

 

Heldigvis kan man med en bowling deal spare rigtig mange penge på en hyggelig eftermiddag eller aften i bowlinghallen. Det betyder både at der er plads til de familier og studerende, som måske ikke har så mange penge – og der er plads til at man også kan få lidt lækkert fra kiosken, buffeten eller måske hoppe en tur i gokarts bagefter.

 

Bowling kan mere end bare at være sjovt

Bowling er ikke kun en fantastisk underholdende aktivitet. Det er også en oplagt måde at få rørt sig lidt på, og komme tættere sammen. Spiller man seks personer på en bane, er der som regel en slat ventetid mellem hver tur. Samtidig er der rotation i, hvem der sidder og venter, og hvem der er gør sig klar til at bowle. Det er altså en oplagt måde at få talt med adskillige personer, eftersom man ikke kan undgå den naturlige rotation.

 

Det er da også årsagen til, at mange vælger bowling som en aktivitet til diverse arrangementer. Hvad end et er teambuilding eller fødselsdage. Deltagerne får talt sammen, de får rørt sig, og typisk er humøret højt, når konkurrencementaliteten slår ind og musikken spiller.

 

Og mens det kan være frustrerende for dem, der skyder bowlingkuglen lige i renden hver eneste gang – så er det ellers en god øvelse i at koordinere synet med arme og ben. At tage tilløb, kaste bowlingkuglen og få den til at ramme keglerne er en svær disciplin, som kræver at man løbende vedligeholder sine koordineringsevner.

 

Det er selvfølgelig noget, som man også kan bruge i alle mulige andre situationer end bare bowling. Det hjælper eksempelvis også på det at kaste, gribe eller skyde med en bold – og kan derfor være en god øvelse for dig, der aldrig har været den bedste til rundbold, eller til dig, der gerne vil holde dine kognitive egenskaber ved lige efterhånden som du bliver ældre.