Sov bedre om natten med en god bideskinne

0 Comments
bedre søvn

Tag hånd om din sundhed. Hvis du lider meget af smerter i kæben, nakken og hovedpine, så lad være med at symptombehandle med smertestillende håndkøbsmedicin. Det er ikke godt for din krop i længden, hvis du blot propper den med smertestillende medicin. Tænk i stedet på, hvad der kan være årsag til dine smerter. Der kan naturligvis være flere faktorer på spil, når det gælder hovedpine og muskelspændinger. Det kan blandt andet skyldes stress, dårligt syn eller en dårlig arbejdsstilling. Er disse faktorer ikke til stede, så kan det være, at du har brug for en bideskinne.

Skærer du tænder om natten?

Rigtig mange danskere skærer tænder om natten, uden de lægger mærke til det – måske du er en af dem. Man behøver ikke at skære tænder om dagen for at gøre det i søvne. Det kan simpelthen være en uhensigtsmæssig vane, man har fået, mens man sover.

Symptomerne på, at du skærer tænder i søvne, er, at din kæbe føles øm om morgenen, når du vågner, selv efter en god og uforstyrret nats søvn. Du kan have en trykkende fornemmelse i hovedet, hovedet føles tungt og du har måske hovedpine og spændinger i nakken og skuldrene. Har din skæren tænder stået på i noget tid, vil man kunne se slitagen på tyggefladerne.

Tag din sundhed og trivsel alvorligt og fiks problemet

Det er dog relativt nemt at udbedre symptomerne fra at skære tænder. Det kræver blot, at du anskaffer dig en bideskinne, som du kan gøre brug af om natten. Du kan enten købe en bideskinne hos tandlægen eller købe en online. Køber du den hos tandlægen, så skal du regne med, at det bliver en dyr fornøjelse. Tandlægen skal jo også tjene på at sælge dig den plus konsultationerne.

Du kan i stedet vælge at købe en Antibite bideskinne online. Den fungerer ved, at du dypper den i kogende vand, inden du tager den i munden for første gang, hvor den vil forme sig efter dine tænder og aflaste kæberne, da du ikke kan knuge dem sammen med bideskinnen i munden. En investering i god nattesøvn er en investering i din sundhed.