Sportsperson? Tjek disse 2 mærker ud

0 Comments
gode sko

Man kan simpelthen ikke komme udenom, at det rette tøj har en stor betydning i sporten i dag. Det kræver ikke mindst, at tøjet skal sidde ordentligt, når vi bruger det. Det må ikke være til nogle gener, og det skal helst kunne hjælpe til vores præstation.

Især løbesko er noget af det allervigtigste, hvis man bruger benene meget i sin sport. For de fleste danskere er løbesko også rigtig vigtige. Med et par dårlige sko får man lettere skavanker, som kan hindre ens præstation.

Der er altså mange ting, der skal overvejes, når man leder efter det helt rigtige tøj til sport. Vi har taget et kig på to af de allerbedste mærker, du overhovedet kan finde på markedet lige nu.

Global Funk

Global Funk har længe været en af sværvægterne inden for sportsindustrien. Ikke mindst fordi det er et anerkendt mærke. Kvaliteten er høj, og de har et fantastisk udbud af godt tøj til træning. Mangler du mere inspiration til tøj, så kan du klikke lige her.
En af de største fordele ved dette mærke er, at du kan se super godt ud, uden at du går på kompromis med komforten. Dette tøj kan du sagtens bevæge dig i, og se godt ud i samtidig.

New Balance

Mangler man det rigtig par løbesko, så er New Balance er formidabelt bud. Også New Balance er et verdenskendt mærke, og sponsorer også flere eliteatleter med et par sko. Normalt rækker man ud efter en sko fra Adidas eller Nike, men New Balance må bestemt ikke glemmes. Det er gode sko – og flere af dem kan også bruges uden for træningen, hvis man leder efter et par flotte sneakers at gå i.

Lige ved at næsten

Der er naturligvis et hav af tøjmærker derude – også til sport. Derfor havde vi mange at vælge i mellem. Værd at nævne er også Asics, der laver fremragende løbesko på niveau med de helt store giganter. Også Hummel er gode til især tøj, og så er det et dansk mærke, du vil finde i langt de fleste sportsbutikker rundt omkring i landet.
Værd at nævne er også skoene fra Copenhagen Shoes – de fremstiller en række forskellige modeller, der passer til næsten en hver lejlighed.