Træn dig til drømmekroppen

0 Comments

Mange mennesker drømmer om en veltrænet krop. Vejen dertil kan være lang og stejl, men den betaler sig helt bestemt. Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at kigge sig selv i spejlet og se en flot og veltrænet krop i god form. Man skal naturligvis sørge for ikke at træne hele tiden, og det er meget vigtigt med korrekt restitution. Her kan man lige så godt lære regler til kortspil 500 – det er nemlig et fantastisk spil at slappe af til. Så kan man også blive endnu mere klar til den næste træningssession. Drømmer man om at få den skarpeste krop, så er det naturligvis styrketræning, der skal til. Det er en skrøne, at det er konditionstræning, der skal til, for at skabe en krop af granit. Ikke at der er noget i vejen med en løbe- eller cykeltur, for det er der helt bestemt ikke.

Læg et program

Vil man i gang med at træne seriøst, så skal man have lagt et program. Det kan man enten gøre selv ved at studere internettet for tips og tricks. Men man kan også rette henvendelse til en personlig træner. Jo før, man kan komme i gang, jo bedre. Vil man gerne bygge en rigtig flot krop, så er det ideelt at starte med at styrketræne tre gange om ugen. Man skal igen også huske at slappe godt af, og så kan man passende lære casino kortspil regler online. Så får man nemlig de bedste forudsætninger for at kunne spille lidt ved computeren også. Når man lægger et træningsprogram, så skal man også beslutte sig for, hvad det er for nogle dage, man vil træne. Det er i hvert fald den måde, at det er nemmest at nå sine mål på. Der skal altid struktur på træningen.

Resultaterne kommer hurtigt

Har man ikke trænet før, vil man opleve, at der meget hurtigt kommer resultater. Efter ganske få gange kan man se en lille forskel på kroppen. Det er naturligvis også noget af det, der er med til at holde motivationen oppe. Det kan være en god idé at holde træningssessionerne på alt mellem 45 minutter og 1 time. Man skal også sørge for at give den fuld gas. Det nytter ikke noget at bruge for meget tid på at løfte vægte, der er alt for lette. I starten kan det være fordelagtigt at træne efter et fullbody-program. På den måde kommer man hele kroppen igennem de tre gange om ugen, man er af sted. Så kan man altid senere skifte til et split-program. Her vil man opleve kroppen, så man træner forskellige kropsdele på forskellige tidspunkter.