Undgå huller i sportstøjet med magneter til startnumre

0 Comments
startnumre magneter

Du kender det sikkert lige så vel som jeg gør. Der er ikke lang tid til starten af løbet går, og du har netop været oppe ved indskrivningsbordet, for at hente dit startnummer. Det bliver som altid udleveret i en konvolut, hvori der også er vedlagt lidt information om løbet, samt clips til at sætte nummeret fast på tøjet med. Du står nu og fedter med startnummeret og de tilhørende clips og det er måske koldt, eller meget varmt, og derfor besværligt, at få sat nummeret ordentligt fast. Derfor ender du måske med at få sat det for stramt, så det irriterer dig under turen.

Ovenstående situation har jeg i hvert fald selv stået i mange gange. Jeg synes det kan være lidt små frustrerende inden starten, hvor jeg oftest befinder mig i min egen ”zone” og kun fokuserer på løbet. Derudover har jeg oplevet at få ødelagt en ganske ny sportstrøje, da clipsne sad en smule for stramt og derfor ”hev” i stoffets fibrer, hvilket resulterede i en mindre flænge. Det er selvfølgelig ikke verdens undergang, og under selve løbet ligger man oftest ikke mærke til det, men det er dog ikke desto mindre frustrerende før og efter.

Sportsmagneter er den ideelle løsning

Jeg har dog fundet en glimrende og ganske holdbar løsning på problemet. Man kan i stedet benytte magneter til at holde sit startnummer på plads. Det er uhyre simpelt og går meget hurtigt med, at få placeret nummeret korrekt på trøjen. En magnet på indersiden og en på ydersiden af trøjen, og så er det ellers bare på med trøjen igen. Man skal lige være lidt forsigtig når man tager trøjen på, så man ikke får skubbet alt for meget til de inderste magneter, men ellers kører det bare som smurt. Magneterne kan på ingen måde ødelægge tøjet. De kan jo give sig lidt når man er i bevægelse. Man kan også selv rette dem, hvis man har strammet startnummeret for meget. Det tager kun et øjeblik og ellers ligger man slet ikke mærke til nummeret længere. En hurtig søgning på søgemaskinen Google viser at en forhandler, der hedder Larko Magnet, har et stort udvalg af kvalitetsmagneter til al slags brug. Det kunne jo være en idé for de forskellige løbsarrangører at forhøre sig hos denne forhandler.

Det kunne jo være at alle os sportsudøvere kunne være heldige at de gammeldags og irriterende clips, kunne blive erstattet med mere moderne magneter, der samtidig er mere skånsomme for tøjet. Derudover har arrangøren mulighed for at tilpasse magneter, så løbsnavn og lignende fremgår tydeligt.