Vis dine sportspræstationer frem for dine nærmeste

0 Comments

I takt med at du er kommet i form og begynder at ville deltage i diverse maratons, events og løb, som alle både giver forskellige distancer, terræner og resultater. Her kan det være en idé at gå ind på www.fotobog.nu og skaffe sig selv en fotobog så man kan følge sin udvikling, holde øje med sine forskellige resultater og bedst af alt samle minder så man kan huske sine præsentationer i takt med at årene går.

En trappe af minder

Måske har du cyklet eller løbet – eller udført en af de mange forskellige former for sportsgrene, og med den begivenhed kan du huske, hvordan det den ene gang regnede og stormede, men når du senere skal fortælle, hvordan vejret var imod dig, så er dit diplom og deltager bevis ikke længere dit vidne, men det er dine billeder… som du har glemt hvor du har lagt.

At eje en fotobog holder styr på dine minder så du med lethed kan finde dem og bevise din historie, men det er også en måde hvorpå du kan huske hvordan du har forbedret dig gradvist fra event til event. Blot ved at se dig deltage i det samme event men med tre års mellemrum, hvordan du på det ene er tydeligt udmattet på vej op ad den stejle bakke, men at du tre år efter gennemføre den samme bakke med ryggen rank og et smil fra kind til kind.

Kategoriser dem med flere bøger

Med et besøg på www.fotobog.nu/fotoboger vil du hurtigt kunne finde et omslag som du føler passer bedst til dine præstationer. Men samtidig ved at du har flere af dem vil du have mulighed for at holde dem kategoriseret enten i årstal, discipliner eller specifikke events. På den måde får du et godt overblik over de mange events du har deltaget i, du vil vide hvor du har dem og du vil have mulighed for bedre at følge din udvikling fra du begyndte til hvor du er nu.

Udover det kan du også udenfor sæsonen kigge billederne igennem og sætte dine mål for den kommende periode.