2 sportsgrene der er gode til efteråret

0 Comments

Vi har en meget standard sommer herhjemme; varm i starten og de sidste par uger noget mere våd end varm, hvilket både kan være godt og skidt for vores sportslyst – og reel motionering. Det er klar at når det er så ekstrem varmt magter mange simpelthen ikke at røre sig for meget, men på den anden side åbner det også op for flere virkelig sommeragtige sportsgrene, som f.eks. beachvolley, air track og surfing, som der ellers ikke bliver dyrket i særlig stor grad herhjemme. Air track er noget nyere i Danmark og ikke heelt så udbredt endnu, men det vokser super hurtigt. Er du interesseret i gymnastik/hop og eller fart, så bør du tjekke en air track ud. Læs evt. denne artikel om Air track gymnastikmåtte. Og jo flere sportsgrene der er mulige her i landet, jo federe er det jo – for jo flere muligheder er der for at have det sjovt og for at flere dyrker noget sport.

I denne artikel vil vi dog kigge lidt fremad, en måneds tid eller to og kigge på nogle af de sportsgrene der især er gode når sommeren er slut og det grå og ofte mørke efterår banker på døren. Den første vi vil kigge på er en – i Danmark – ikke super populær sportsgren, det er nemlig squash. Hvorfor den ikke er så populær, kan der være mange grunde til, men en af de større er nok at man skal bruge en af de der meget ..specielle baner for at spille – man kan ikke bare spille det hvor som helst, også er der heller ikke særlig mange af banerne i Danmark, hvilket selvfølgelig gør det sværere.

Men det er faktisk rigtig ærgerligt, fordi squash er faktisk den “sundeste” sportsgren, det vil sige, den sportsgren hvor man får mest motion/rørt sig, ift. hvor lang tid man bruger – ift. alle andre sportsgrene faktisk. Derudover er det også utrolig nemt at gå til, som nybegynder – man lærer det hurtigt og ikke mindst har man det kanon sjovt, lige fra starten af. Og alle kan være med. Der er desværre ikke så mange steder at spille det i landet, endnu. Men har du mod på noget nyt, vil jeg klart anbefale dig at kigge nærmere på det.

Den sidste anbefaling til sportsgrene i dette efterår er en noget traditionel en, nemlig cykling. Lidt kedelig, vil nogle måske tænke, men grunden til jeg har den med, er at den ofte er utrolig god og nem at få presset ind i en travl hverdag med børn, arbejde, og hvad der ellers hører til. Man kan nemlig cykle til og/eller fra arbejde og på den måde få stillet sit behov for motion på en smart måde. Og ofrer man lidt penge og køber en ordentlig cykel, samt cykeltøj bliver det altså pludselig også lidt sjovere.