3D printere giver sjove muligheder til fitness udstyr

0 Comments
dumbell

I en verden hvor motion, kost og sundhed fylder så meget, er det vigtigt at have det sjovt, mens man træner. Det kan hurtigt gå hen og blive en sur pligt at skulle træne, og man kan komme til at mangle motivationen til at træne. Der kan være mange dårlige undskyldninger for ikke at komme ud ad døren og tage til træning. Det er derfor vigtigt, at man bliver holdt til ilden, hvilket man kan gøre ved at tilføje et sjovt element til træningen og ved at være lidt kreativ, så man finder motivationen til at træne.

Motion skal være sjovt

Det skal være sjovt at motionere. Der findes mange måder, hvorpå man kan gøre det sjovt og motiverende at træne. Det er dog meget individuelt fra person til person, hvad der kan gøre en træning sjov.

For at få et sjovt element ind i træningen kan det dog for manges vedkommende være en god idé at inkludere lege. Det er ikke kun børn, der har brug for at lege, det er også vigtigt for voksne at lege. I legen kan man være kreativ, og desuden er der mange lege, der har et element af konkurrence. Når man fokuserer på at vinde, kan man i et kort sekund glemme, at man dyrker motion og bare nyde legen.

SUP (Stand up paddleboard) er sjovt – og vinder frem

Et af de nyere skud på stammen her i DK er SUP. Det er hurtigt blevet meget populært, fordi man kan være på vandet og det er anderledes – samtidig med at det er super god træning. Både for ben, arme, skulder, nakke og ryg, men også for ens balanceevne. Ift. 3D print er der også lidt muligheder når det kommer til SUP board og padler. Interesseret? Læs evt. artikler om standup paddleboard her.

3D printere kan kreativt bruges i det aktive træningsliv

En 3D printer er en sjov og kreativ måde at få træningen ind i hverdagen. Vi er kommet meget langt med teknologien, og derfor er det også muligt at anskaffe sig en 3D printer til hjemmet. Med sådan en printer er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvilket træningsudstyr, du kan lave. Så er der ikke nogen god undskyldning for at blive siddende i sofaen, når der er mulighed for at have træningsudstyr i hjemmet.

Hvis du overvejer at købe en 3D printer til hjemmet, kan det være en god idé at kigge på Epson printerpatroner til printeren. Med printeren og printerpatronerne i hus kan du slippe kreativiteten løs og finde motivationen til træningen frem.