Spis salat og kickstart dit vægttab

0 Comments
lækre salater

Hvad er hemmeligheden bag vægttab? I den her artikel får du i hvert fald en del af svaret.

 

Juicekuren, 5:2 kuren, kartoffelkuren.. ja der findes mange af forskellige slankekure og endnu flere slankeguruer der tror de har den perfekte kur til dig. Problemet er ofte bare at man ikke kan holde ud af følge disse kure ret længe af gangen, og stopper man, så tager man lynhurtigt de ekstra kilo på igen. Og så er vi endnu engang tilbage ved status quo.

 

Men hvad er hemmeligheden så? Hvordan taber jeg mig, så det varer ved og ikke er så hårdt for min psyke og min krop? Svaret er simplere end du tror, og det er bakket op af videnskaben. Men faktisk er det ikke så simpelt at følge for mange, for det kræver at man omlægger sine vaner.

 

Hemmeligheden er at spise færre kalorier end man forbrænder. Det vil sige at man skal skære ned på kalorierbomberne, såsom slik, fed mad såsom burgere, sodavand og alkohol. Skærer man ned på dette og begynder at dyrke motion, så er du ekstrem godt på vej. Mange kan godt drikke en sodavand i hverdagen, eller kører om Mac Donalds på vej hjem fra arbejde, og så er der ikke noget at sige til at det er svært at tabe sig.

 

Et godt råd er at begynde at eksperimentere med at lave nogle lækre salater til aftensmaden. Det hele handler om at lave nogle helt små ændringer i hverdagen. Når du først kan overvinde dig selv, og din trang til det usunde, så har du fundet hemmeligheden bag sundhed. Supplér dette med bare 15 minutters motion med høj intensitet, så vil du kunne ændre dit liv fra i dag.

 

Held og lykke, og husk; vanens magt er den sværeste at overvinde.