Træn i naturen

0 Comments
Træn i naturen

Er løbebåndet for monotont, og ser du hverken dig selv til CrossFit, yoga eller i spejlsalen? Så betyder det ikke, at motion ikke er for dig – du har bare ikke fundet det, der passer til dig.

Motiveres du af vind, vand og solskin på de åbne vidder eller i ly af skoven? Så får du her inspiration til alle de træningsmuligheder, naturen gemmer på. Udforsk også cykling, adventure sport og meget mere på podiumsport.dk.

 

Cykling i spektakulære landskaber

Vil du træne cardio, mens du tilbagelægger store afstande i bølgende bakker? Så er cykling det, du skal give dig i kast med. En tur på jernhesten igennem det fri sætter næsten alle kroppens muskler i gang, kickstarter forbrændingen og kroppens iltoptag og belaster leddene mindre end f.eks. løb.

Ud på eventyr

Skal du have en på opleveren, mens du motionerer, byder adventure hobbyistens verden på alt fra trekking, triatlon, Ironman, kajaksejlads og Adventure racing (AR), hvis du virkelig vil have en udfordring. Sidstnævnte omfatter i Danmark navigation, mountainbiking, reb-aktiviteter og meget mere – men uanset hvilken af de vilde eventyr, du tager på, får du både pulsen op, tester både psyke og krop og får en oplevelse, du sent vil glemme.