Massage kan give ro i krop og sind

0 Comments
graviditetsmassage

Vores krop er et yderst komplekst apparat, hvor alt hænger sammen. En stor del af kroppen består af sener, fibre og muskler – og er disse spændt op eller beskadiget, kan det udløse alverdens gener. Spændinghovedpine, hold i rygget, krumrygget, symptomerne kan være mange, og årsagerne lige så mange. Derfor er det en god idé at gøre sig selv den tjeneste, at gå til massør og få løsnet op. Ofte er spændinger i ryg og nakke en ond cirkel, der blot bliver værre og værre, hvis der ikke bliver gjort noget ved det.

Årsagerne kan være mange

Hvorfor er jeg så spændt op i nakken? Hvorfor har jeg ondt i lænden? Det er ofte stillede spørgsmål, og man skulle tro det er nemt at få et klart svar, men sådan forholder det sig ikke.

Stress, forkert siddestilling, dårlige vaner, rygning eller graviditet, ja årsagerne kan være mange. En ting er dog sikkert, har du hovedpine så skyldes det i langt størstedelen af tilfældene, at du er spændt op i nakke eller ryg.

Gå til massør og øg livskvaliteten

Lider du af disse gener, så er det på tide at gå til massør. Ofte forholder det sig sådan, at man ikke selv er herre over om man får ondt i ryg og nakke, f.eks. kan gravide få spændinger i ryg og nakke, som en helt naturlig del af graviditeten. Her er der dog også hjælp at hente, og flere steder tilbyder man graviditetsmassage.

Massøren kan gå ind og få blodet og senerne, til at kunne bevæge sig og strømme igen. Ved at løsne op og give gode råd, kan du med få teknikker, helt undgå at skulle døje med spændinger og hovedpine i fremtiden. Så har du pludselig mere overskud til andre ting i livet, det kan være leg med børnene eller en løbetur i det fri.

 

Dermed får du ro i krop og sind.