Blodtryksmålere findes nu med EKG funktion

0 Comments

Der findes et stort udvalg af blodtryksmålere på markedet, fra flere forskellige producenter bl.a. Omron, Beurer og Braun for at nævne de største og mest kendte på markedet.

Beurer er et tysk mærke, som tilbyder dig enkle blodtryksmålere, men også intelligente enheder med Bluetooth-forbindelse og EKG-funktion.

Beurer har lavet kvalitetsprodukter i over 90 år og er et af de mest populære mærker på markedet.

Virksomheden har hovedkontor i Ulm i Tyskland, men har datterselskaber over hele verden.

Deres apparater leveres som standard med 5 års garanti, hvis de købes af en godkendt forhandler som fx netbutikken Medcare.dk på det danske marked. Derved kan du være sikker på, at du køber et kvalitetsprodukt, samt have en garanteret lang levetid på apparatet. Ud over blodtryksmålere fremstiller Beurer også produkter inden for varmepuder, massageapparater, babyvægte og aktivitetstrackere.

Når du skal købe et blodtryksapparat, så er det vigtigt, at det er godkendt og klinisk valideret af European Society of Hypertension. Valideringen betyder, at apparatet er blevet testet og har vist sig at være nøjagtigt ved måling af blodtryk. De fleste af Beurers blodtryksapparater har denne validering.

Mange af Beurers blodtryksmålere scorer point på grund af deres automatiske lagringsfunktion af dine sidste måleværdier: Beurer BM 57, Beurer BC 32, Beurer BM 40 eller Beurer BM 55 er blot nogle få af dem med denne funktion.

Hvis du skal købe en blodtryksmåler med EKG-funktion, findes der flere forskellige apparater på markedet. Om du ønsker en manuel udgave, som bruges ved at klemme og sætte fingeren i apparatet eller om det skal være automatisk, hvor du vikler dig om håndleddet og kan trykke på start via displayet på selve apparatet er der et bredt udvalg af EKG-blodtryksmålere at vælge imellem.

Når det drejer sig om EKG-blodtryksmålere, er nøjagtigheden afgørende, og man bør også her sikre sig, at apparatet er blevet valideret af European Society of Hypertension til denne type måling.

Beurer tilbyder et bredt udvalg af både automatiske og manuelle EKG-blodtryksmåleret

Specielt til personer med højt blodtryk tilbyder Beurer apparater med EKG-funktion. Beurer BM 96 Cardio er et sådant apparat, der ikke kun måler dit blodtryk, men også registrerer og gemmer EKG-værdierne for din hjerterytme – på den måde får du et endnu bedre overblik over dit helbred. Denne model er netop kommet på markedet, og er topmodellen lige nu fra Beurer.

Beurer BM 96 Cardio er en stilfuld blodtryksmåler med et letlæseligt display. Den automatiske oppustning af manchetten samt opbevaring af dine seneste værdier er funktioner, der gør dette apparat særligt attraktivt. Takket være det innovative dobbeltrørssystem kan du også bruge det diskret og komfortabelt til målinger på overarmen.

Blodtryksmåleren bruges på overarmen, som har en manchet, der passer til personer med en overarmsomkreds på 22 til 42 centimeter.

Leder du efter en blodtryksmåler med EKG-funktion er modellen værd at have med i betragtning.