Hvorfor bruge en infrarød lampe?

0 Comments

Har du også bemærket den stigende trend der er omkring infrarød lampe? Du ser det alle steder, og en infrarød lampe, hedder desværre ikke bare en infrarød lampe længere. Infrarød varmelampe, terapilys, infrarødt lys, infrarød lys. Tja, kært barn har mange navne, har man næsten lyst til at sige.

 

Hvad kan en infrarød lampe så?
Og hvad kan sådan en infrarød lampe egentlig, spørger du så dig selv? Ja, den kan faktisk have mange forskellige formål. Måske du har lyst til at forbedre din hudkvalitet, både i ansigtet men også bare generelt. En omgang infrarød varmelampe kan give dig fordele som flottere glød, færre rynker og kan endda udbedre solskader.

 

Har du brug for at forebygge muskelskader, kan den altså også bruges til det. Der er flere studier der viser, at du også kan undgå visse muskelskader ved at benytte dig af en infrarød lampe. Kast dig derfor ud i at bruge en infrarød lampe, du vil helt sikkert ikke fortryde det.

 

Hvor skal jeg købe en infrarød varmelampe?
Hvis du gerne vil købe en infrarød varmelampe, er det vigtigt at du undersøger markedet for hvilke produkter du kan købe. Du skal være sikker på, at det produkt du køber også er det rigtige. En infrarød lampe findes i mange forskellige størrelser og kvaliteter, så sørg for at finde den bedste infrarøde lampe, der tilfredsstiller dit behov. Husk, at når din infrarøde lampe er kommet hjem, så skal du sørge for at bruge den korrekt. For det første, så skal du ikke bruge den i flere timer om dagen, men dosere mængden af infrarødt lys. Det anbefales faktisk ikke at bruge den i mere end 20 minutter dagligt.

 

Hvordan vil jeg se ud?

Det er et godt spørgsmål, at stille sig selv. Du vil selvfølgelig komme til at se forandringer, men lad os lige være helt ærlige – du kommer ikke til at se 20 år yngre ud efter blot en enkelt behandling. Det vil tage lidt tid, og du bør væbne dig med tålmodighed. Hvis du vælger at bruge den infrarøde lampe til dit ansigt, vil du få en forøgelse af collagen. Collagen tænker du? Ja, du læste rigtigt – eller er du forvirret over navnet? Det må nok være fordi, at det både kan staves kollagen og collagen, hvor kollagen er den betegnelse man bruger på dansk, og collagen bruger man på engelsk. Så burde den forvirringen være løst. Collagen er jo en af kroppens byggesten når det kommer til hud, muskler og ledbånd. Derfor bør du overveje, at investere i en infrarød lampe. Som du kan læse, er der i hvert fald nogle gode fordele at hente.