Online coaching

0 Comments

Online coaching er et nyt fænomen, som er er blevet meget populært inden for relativt kort tid. Men hvorfor skal man vælge coaching og ikke normal personlig træning? Det kigger vi på i denne artikel.

Der kan være mange årsager til, at man vælger at investere i en personlig træner. Måske har man aldrig trænet i et fitnesscenter før, og derfor ønsker man at få hjælp til at komme i gang på en ordentlig måde.

Måske føler man ikke, at man har styr på den teknikken i bestemte øvelser. Eller måske ønsker man at få et træningsprogram og en plan, som passer helt præcist til ens mål.

Dog vælger de fleste at investere i en personlig træner, fordi de gerne vil ændre noget ved deres krop, og de mener ikke, at de kan gøre det alene. Måske er man ikke glad for sin krop, fordi man vejer for meget, eller fordi man ikke føler sig muskuløs nok eller fordi man generelt føler sig utilstrækkelig.

De fleste har allerede prøvet at gøre noget ved det selv. De har fulgt et træningsprogram og prøvet at ændre deres kostvaner. Men det kan være virkelig svært at gøre det holdbart og få skabt sig nogle holdbare vaner, der gør, at man bliver ved med at følge sit træningsprogram, og man bliver ved med at spise sundt.

Det er efter min den vigtigste opgave, som personlige trænere kan hjælpe deres klienter med.

Personlig træning er ikke altid det bedste valg

Selvom mange kan få stor gavn af at have en træner, er det ikke nødvendigvis det bedste valg i forhold til online coaching.

For det første ser man normalt træneren en eller to gange om ugen. Men hvad gør man de andre dage? Hvad med kosten? Nogle trænere giver deres klienter en kostplan. Men kostplaner virker bare ikke særlig godt i det lange løb, i hvert fald ikke for langt langt de fleste.

Der skal ofte arbejdes mere målrettet med vaneændringer. Det kræver, at man løbende bliver coachet på en ordentlig måde. Og det er her, at online coaching og online personlig træning kommer ind i billedet.

Derfor giver online coaching mening

Online coaching vil aldrig kunne være en erstatning for personlig træning. Er man på udkig efter træningsvejledning og at lære teknikken bag øvelserne, så er man naturligvis nødt til at mødes fysisk med en træner.

Men hvis det nu ikke er det, man leder efter. Hvis man ønsker at få hjælp til sit vægttab og at få skabt holdbare livsstilsændringer, så er online coaching ofte et rigtig godt valg.

Bodysmart er en online trænings platform, som hjælper med træning og kostvejledning, med vægttab og varige livsstilsændringer. Der er træningsprogrammer til alle niveauer og præferencer, der er opskrifter, læringsmoduler og instruktionsvideoer med et kæmpe øvelseskartotek.

Der er også coaching, som man kan bruge, hvis man har spørgsmål til træningsprogrammet eller kosten. Man har altid mulighed for at skrive og få et hurtigt svar, så man sikrer, at man er på rette vej.