Ergonomiguiden til den aktive kontorarbejder

0 Comments

For den aktive officer, hvis fritid ofte går med at dyrke konditionstræning, løfte vægte og optimere deres kost med sundhed for øje, er det ofte en stor skuffelse, når der opstår problemer vedrørende deres helbred som følge af den stillesiddende tid på arbejdet. Heldigvis findes der et væld af teknologier, produkter og metoder til at maksimere ergonomien på dit kontor og forhindre sådanne problemer, og i denne artikel vil vi vise dig de 5 bedste tips til at opnå en ergonomisk arbejdsplads.

  1. Få et hæve sænkebord

Dette er den mest oplagte og mest populære løsning til at opnå et ergonomisk kontor, og det er der god grund til. Et hæve sænkebord giver dig mulighed for nemt at veksle mellem at sidde og stå, hvilket er fantastisk for dit helbred. Det hjælper ikke kun med blodcirkulationen og kropsholdningen, men det kan også hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier. Hæve sænkebordet er desuden et sundere alternativ end blot at vælge et højt, stående bord, da det faktisk er vekslet mellem at arbejde stående og siddende, der er sundt, og at arbejde stående en hel dag kan nemt have lige så mange dårlige sundhedsimplikationer, som det at arbejde siddende hele dagen.

  1. Brug et stativ til bærbar computer

Hvis du ikke har mulighed for at få et stående skrivebord, eller hvis du synes, du er mere komfortabel med at sidde ned, kan det være en god løsning at bruge et stativ til din bærbar. Dette vil hæve din bærbare computer til øjenhøjde, hvilket vil hjælpe med at reducere nakke- og rygsmerter.

  1. Brug en musemåtte

Hvis du bruger en bærbar computer, bruger du sandsynligvis ikke en mus, hvilket kan føre til smerter i dine arme og håndled. For at undgå dette skal du bruge en musemåtte til at holde dine hænder i samme position, som når du bruger en mus. Dette vil hjælpe med at reducere belastningen på dine arme og håndled.

  1. Brug et håndledsstøtte

På samme måde kan brug af et håndledsstøtte også hjælpe med at reducere belastningen på dine arme og håndled. Dette er især nyttigt, hvis du bruger en bærbar computer, fordi den vil holde dine hænder i den samme position i en længere periode.

  1. Juster din stol

Din stol er et af de vigtigste møbler på dit kontor, og det er vigtigt at sørge for, at den er justeret korrekt, så den passer til din krop. Sørg for at højden på din stol er justerbar, så du kan justere den, så den passer til din højde, og sørg for, at stoleryggen er justerbar, så den ligger behageligt mod din ryg. Sørg desuden for, at stolens sæde er justerbart, så det sidder behageligt mod dine lår.