Sådan gror du hamp frø i din have

0 Comments

Med foråret for døren, står mange og glæder sig til at komme i gang med at få fingrene i jorden og se blomster og planter spire. Havearbejde er ikke kun en spændende og sjov hobby, men det er også bevist, at være fordelagtigt for det mentale helbred, da det er både afstressende og afslappende. Enkelte mener endda, at havearbejde kan være lige frem terapeutisk for krop og sind.

Det kan være en udfordring, at finde ud af, hvad man skal kaste sig ud i at gro i sin have. Der er utallige udvalg af frø på markedet, og samtidig sætter det danske klima sine begrænsninger i forhold til, hvilke planter, der kan trives udendørs.

Hamp frø til haven er blevet et populært valg blandt mange grundet dens hårdførhed og hurtigvoksende størrelse. Hamp frø er beslægtet med cannabis, og udgør en populær sort af planter, som kan gro stort set alle steder i mange forskellige klimaer.

Sådan spirer du dine hamp frø

Når du skal i gang med din spiringsproces, er det vigtigt, at du arbejder i et renligt miljø, så du undgår at forurene dine frø. For at dine frø skal kunne spire, skal du sørge for, at de befinder sig i et varmt og fugtigt miljø. Du kan her vælge at spire frøene i fugtig jord, i et glas vand eller i et fugtigt stykke køkkenrulle.
Efter blot få dage vil du kunne se en spire bryde skallen på frøet. Den lille nye spire skal konstant holdes fugtig således, at den fortsat kan vokse. Pas dog på med overvanding, da den lille spire også kan risikere at drukne!

Når din spire er vokset, skal den sættes i jorden og fortsat passes med vand og gødning. Sørg for, hvis du gror dine spirer indendørs, at du har grolys til dine planter.

Som førnævnt er hamp frø en hurtigvoksende størrelse, og du vil derfor, efter blot kort tid, kunne se resultater, hvis du passer godt på dine frø.

Se vores store udvalg på Sensimilla.dk. Her finder du et bredt udvalg af alle former for frø. Du finder også mange slags tilbehør i form af grolys, gødning, efterbehandling, rygegrej og meget mere.
Det er både nemt og sjovt, at komme i gang med at gro sine egne hamp frø, og vi sidder klar til at sælge dig de bedste kvalitetsprodukter, som med garanti giver dig en god vej til success med spring.