De største fodboldnyheder fra Premier League

0 Comments

Fodboldens verden er altid spækket med nye nyheder. Transfer af spillere, kampresultater, interne opgør og finurlige opførelser fra trænere er altid i horisonten. Derfor kan det til tider være svært at følge med i det hele – for der sker altid noget nyt.

 

Du kan altid læse om de nyeste fodboldnyheder her. På denne måde er du altid up to date med de seneste informationer og opdateringer, således du kan følge med blandt de første. Mangler du at blive ajourført på det seneste nye i Premier League, kan du på denne side læse om det nyeste blandt diverse klubber og spillere.

 

Premier League – den professionelle fodboldliga i England

Der er mange gode grunde til, at fodboldfans verden over følger med i Premier League på tæt hånd. Premier League er den professionelle fodboldliga i England med 20 forskellige hold. I løbet af blot én sæson vil alle holdene møde hinanden to gange – og dette giver altså masser af kampe for sultne fodboldfans. En sæson består nemlig af 38 kampe, hvor det er store klubber såsom Manchester United, Liverpool, Chelsea og Arsenal, der konkurrerer mod hinanden.

 

Premier League byder på et væld af spændende rekorder. Den 13. august 2000 fik Kevin Pressman rekorden for det hurtigste røde kort – og Sheffield Wednesday-spilleren fik allerede den røde dom efter 13 sekunder. Det er Alan Shearer, der besidder rekorden for flest scorede mål i ligaen med hele 260 mål. Dertil har Ryan Riggs rekorden for flest Premier League-titler, da han kan prale af 13 titler.

 

Verdens bedste fodboldliga med de største stjerner

Som nævnt tidligere sker der konstant ændringer i fodboldverdenen. Dette gælder også Premier League i særdeleshed. Ligaen er verdens bedste fodboldliga, og derfor har ligaen selvfølgelig også nogle af de største stjerner i verden.

 

I skrivende stund er nogle af nyhederne fra ligaen bl.a., at Joe Gomez fra Liverpool melder sig klar igen efter sin skade, Manchester United kan melde otte tidligere skadede spillere klar til kamp igen, og N’Golo Kante lukker rygterne omkring et skifte fra Chelsea til Real Madrid.

 

Disse nyheder vil allerede været forældede igen om en uges tid, hvor nye spillere igen meldes skadet eller klar til kamp, samt nye rygter om transfer af spillere igen går i gang. Det kan altså være svært at følge med i alt det nye, men her er hjemmesider omhandlende fodboldnyheder fantastiske. Disse hjemmesider opdateres flere gange dagligt med det nyeste af det nye, så du altid er opdateret. Du kan læse nyhederne på computer, mobiltelefon eller tablet – det eneste, det kræver, er, at du har adgang til internettet.

 

De største fodboldspillere gennem historien

Listen er lang, hvis man kaster et blik mod bedste fodboldspillere gennem historien. De 10 bedste fodboldspillere fra Premier League må være Steven Gerrard fra Liverpool, Eric Cantona fra Manchester United, Frank Lampard fra Chelsea, Patrick Vieira fra Arsenal, Roy Keane fra Manchester United, Alan Shearer fra Southampton, Blackburn og Newcastle, Cristiano Ronaldo i sin tid i Manchester United, Dennis Bergkamp fra Arsenal, Ryan Giggs fra Manchester United og, ej at forglemme, Thierry Henry fra Arsenal.