Hold den perfekte sporty 30 års fødselsdag

0 Comments
Festmusik

Vi elsker alle at holde fødselsdagsfest. Venner og familie samles til god mad og hyggelige stunder, hvor det er en selv, der er i centrum. Men det er dog ikke altid, at en fødselsdagsfest passer perfekt ind i ens skema, hvis man prøver at spise sundere og dyrke mere motion.

Arranger sjove motionslege

Du behøver dog ikke at skippe kagen. Gør din fødselsdag mere sporty, så alle får gjort sig fortjent til et stykke kage. Tag både børn og ældre med ud i haven og lav sjove motionslege. Du kan nemt og hurtigt arrangere et kapløb med poster rundt omkring. Eller du kan nøjes med at lave små konkurrencer.

Du kan gøre klar til sækkeløb eller trebensløb. Eller du kan sætte nogle mål op i haven, hvor dine gæster kan spille fodbold. Hvis det er for meget for nogle, kan du også prøve at arrangere rundbold eller stikbold. Der er en masse forskellige muligheder, hvor du kan blande både sport og sundhed sammen med sjov og hygge. Så skal du heller ikke bekymre dig om at spise et ekstra stykke kage.

Sørg for god musik

En anden ting du kan gøre, for at snige lidt motion med ind til fødselsdagsfesten, er selvfølgelig dans. Alle og enhver elsker at danse til musik. Med lidt rytme kan du få små som store med ud på dansegulvet for at ryste rumpen. Og livemusik er altid en sikker vinder, uanset om du fylder 30 år eller 90 år.

Et liveband kan være en ekstra sjov detalje, da man får lov til at opleve musikken tæt på. Hvis du leder efter et band, der ligger inde med lidt af det hele, så har Årets band et repertoire, der dækker hits fra 50-60’erne hele vejen frem til i dag. Så får både de yngre og de ældre lov til at synge med til deres favoritter.
Og du skal ikke bekymre dig om kvaliteten af et liveband. Årets band har mange års erfaring, og har spillet med til alle slags fester. Derfor vil du uden tvivl får den perfekte 30 års sporty fødselsdag.