Snowboard træning – sådan kommer du i form til årets tur

0 Comments

Så det er din første dag ude på pisterne, og du har alt dit cool nye gear på og ligner en pro. Men hvis du ikke har arbejdet i fitnesscenteret de sidste par måneder, så bliver du overrasket.

Det er tid til at blive klar til sne sæson. Hvert år omkring denne tid, jeg begynder at få virkelig begejstret, at snowboarding er lige rundt om hjørnet. Denne øvelses-artikel er skrevet af Adventure-mag.dk.

Det har nok været mere end otte måneder siden, du har stået på ski eller snowboardet og du blot ønsker at rive det op og ned det bjerg.

Så det er din første dag ud, og du har alle din cool nye gear og ligne en pro. Men hvis du ikke har arbejdet ud, dreng vil du være i for en overraskelse.

snowboard

På din første dag er det sandsynligt, at efter et par minutter dine ben vil brænde, og du vil blive pustende og forpustet.

Vær forsigtig, fordi du har en øget chance for at blive såret. Den næste dag vil du føle så øm, at du måske lyst til at tage sæsonen slukket bare at komme sig.

Uanset om du er ny til sne eller en pro, der er fundamentale vigtige øvelser, du kan gøre for at forberede dig. Styrke, udholdenhed, fleksibilitet og balance træning vil øge din præstation og nydelse af snowboarding.

Du vil være i stand til at ride længere, bedre og mindske din chance for skade.

Den fede mulighed at sørge for at man holder formen ved lige, så godt som muligt, er selvfølgelig at tage afsted noget oftere. (-; Det kan for de fleste dog godt være en udfodring, især pga. økonomien. Men husk at man ikke får sin ungdom og friske krop igen. Pengene kommer ofte når man blive ældre, men det gør kroppen altså ikke. Personligt brugte jeg de gode lånemuligheder der ligger når man er på SU, dengang jeg var ung, for at komme afsted på snowboard nogle gange hvert år. Vil selvfølgelig kun anbefale at man tager et lån hvis man er sikker på man kan betale det tilbage, nemt og hurtigt.

I denne artikel vil jeg vise dig en 4-ugers plan for, hvordan fysisk blive klar til pisterne. Lad os starte!

Jump squats er en af de bedste måder at øge benstyrke og eksplosiv kraft for snowboarding. Dette vil især hjælpe dig klart, at stort hop, du har altid ønsket at ramme.

Start i en dyb squat position med hænderne ved din side. Fra denne position, eksplosivt hoppe op så højt som du kan og nå til loftet med hænderne, som du hopper.
sne-i-bjerge

Skrå drejninger med en medicin bold vil styrke din kerne og samtidig forbedre dine drejning færdigheder i snowboard. En masse af snowboarding er vride frem og tilbage gennem dine mavemuskler.

Sid på gulvet på en måtte og holde en medicin bold med begge hænder ud foran din mave med armene let bøjede.

Læn dig lidt tilbage med din overkrop og ophøje dine ben fra gulvet. Drej fra side til side og røre pladen på gulvet på hver side.

Husk at trække din midsection gennem hele øvelsen, som du vride fra side til side.

Denne øvelse vil styrke din overkrop, og på grund af de involverede effekt, vil det også forberede din krop til vandfaldene du vil højst sandsynligt oplevelse. Start med tæerne på gulvet og placere dine hænder lidt mere end din skulder bredde fra hinanden.

Hold dit hoved på linje med din krop ved at kigge ned i gulvet. Inhale som du sænker dig selv til gulvet langsomt, bøjning albuerne lidt tilbage bag dig. Exhale skubbe din krop væk fra gulvet, mens glatning dine arme ud. Hvis det er for vanskelig start på dine knæ.
kalv rejser

De lange tå side krydser på et snowboard virkelig kan tage en vejafgift på dine lægmuskler.

Kalven raise øvelse vil bidrage til at styrke din kalve samt musklerne i dine fødder og ankler. Stå på den ene fod i besiddelse af en 20-pund dumbbell i hånden. Løft op på bolden af din fod og hæve ned. Gentag 20-30 gange. Skift ben.

snowboard-ollie

Den lunge er en stor fitness øvelse at gøre dine ben stærk for snowboarding. Mens stående, tage et stort skridt fremad og sænk ned, indtil din ryg knæ næsten rammer jorden. Hold begge knæ på 90 graders vinkler. Skub op og træde frem, derefter fortsætte på med det andet ben.

Nogle mennesker ignorere deres overkrop i forberedelserne til snowboarding. Holde en stærk ryg spiller en stor rolle i stabilitet, støtte og balance. På den måde din tur vil se skarpe.

Snup en pullup bar med en overhånd greb med hænderne lige uden skulder bredde fra hinanden. Du skal blot løfte hele din krop opad så højt som du kan.

Cykling er en fremragende cross-uddannelse øvelse for snowboarding. Det er virkelig opbygger udholdenhed i benene, så du kan gå på lange ture uden at skulle stoppe hver 30 sekunder.
Programmet

Få et stopur og tid selv 1 minut til hver øvelse. Gentag 5 gange med 1-minutters pauser.

Hvis 1 minut er for svært fald til 30 sekunder eller forøge hvileperioden. Som det får lettere mindske hvilepauser.

Sørg for at du strække alle muskler, du arbejdede efter du er færdig med motion. Hold hver strækning i 30-45 sekunder.