Sådan får du en sjovere svømmetur

0 Comments

Det er sjovt at være ude og svømme, og så er det samtidig en god måde at få noget motion. Men hvordan kan du få endnu mere sjov ud af din svømmetur? Det er der mange måder at gøre på, og nogle af måderne vil blive gennemgået her.

Hør musik, imens du er i vandet

Hvis du er en tur i svømmehallen, f.eks. for at svømme et par baner, hvorfor så ikke høre noget musik imens? Det kan du nemlig gøre med en vandtæt mp3 afspiller. Hvis du ikke er derinde med nogen, så kan du jo ligeså godt nyde svømningen lidt ekstra ved at høre den musik, du holder af. Det kan også være, du har noget træningsmusik, der rigtig kan motivere dig, imens du svømmer.

Brug noget godt og praktisk svømmeudstyr

Du kan også anskaffe dig noget forskelligt svømmeudstyr for at gøre svømmeturen sjovere. Det kan være, du beslutter dig for at tage svømmefødder på, f.eks. så du kan svømme hurtigere end normalt. Dette vil give dig en anderledes oplevelse, end hvis du svømmede uden, og det kan være rigtig sjovt at svømme hurtigere, end du er vant til.

Du har sikkert allerede svømmebriller, men hvis du ikke har, er dette også noget, der kan gøre svømmeturen mere interessant. Hvis du ikke har nemt ved at holde øjnene åbne under vandet, kan svømmebrillerne hjælpe dig. Så kan du åbne øjnene under vandet og se, hvad der er under overfladen. Der er selvfølgelig forskel på, hvor meget spændende der er at se under overfladen, alt efter om du er i en svømmehal, eller om du er ude og bade i havet, f.eks.

Udover svømmefødder og svømmebriller, er der naturligvis også andet udstyr, du kan overveje at anskaffe dig.

Varier måden du svømmer

Du behøver selvfølgelig ikke købe noget for at kunne gøre svømmeturen lidt sjovere. Du kan også ændre måden du svømmer, så det ikke hele tiden er på den samme måde. Hvis du plejer at svømme brystsvømning hele tiden, hvorfor så ikke svømme crawl en gang imellem for at få noget variation? Du kan også ændre tempoet, du svømmer i, så du nogle gange svømmer så hurtigt du kan, mens du på andre tidspunkter svømmer langsomt. Dette kan nemlig også være med til at skabe noget variation, så du ikke hele tiden svømmer på samme måde, og derfor kan det være med til at gøre svømmeturen sjovere.