Dette skal du låse inde i fitnesscenteret

0 Comments

De mange danske fitnesscentre har fået et trælst ry af at være hotspots for de lokale tyve. Og det er superærgerligt, hvis man personligt nyder at tage i fitnesscenteret på alle tider af døgnet, men ikke tør lade sine ting stå nogen steder i frustration over, at de muligvis bliver taget, så snart man vender ryggen til. Dog kan dette sagtens undgås, hvis bare man lige husker at låse sine ting inde.

I artiklen her kigger vi ind i, hvad man som minimum bør låse inde, når man er i fitnesscenteret. Og så kan man roligt slå sig løs med vægtstængerne.

Værdigenstandene lokker

Det er selvfølgelig ikke nogen revolutionærende tanke, at vi skal huske at gemme vores værdigenstande. Men ikke desto mindre bliver du lige mindet om det igen. For selvom man måske tænker, at man jo sagtens kan holde øje med sine værdigenstande, mens man træner, skal der kun et øjeblik til – og så har tyven været forbi uden skrubler. De er trænede i ikke at blive opdaget, og man kan ikke gennemskue deres smarte planer, uanset hvor meget man prøver.

En anden årsag til, at man bør gemme sine værdigenstande, er, at det lokker de tyvagtige sjæle unødigt. Et glimt af et lækkert ur, en pung eller mobiltelefoner udløser problemer, og så ved man altså ikke, hvad der kommer til at ske, førend det er for sent. Den bedste løsning er selvfølgelig altid, at man låser sine værdigenstande inde, men hvis det ikke er muligt på grund af manglende faciliteter eller en manglende lyst fra dig til at betale for det, skal man som minimum huske at få gemt sine værdigenstande bagerst i tasken.

Spørg receptionisten i fitnesscenteret, hvis du er i tvivl

Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har for at få låst værdigenstande inde, kan du med fordel undersøge det hos receptionisten i det lokale fitnesscenter. De kan med garanti fortælle både hvor og hvordan, du kan få dine værdigenstande låst inde – og hvis du er interesseret i at vide, hvor ofte der er tyveri i det pågældende fitnesscenter, kan man også med fordel spørge om det. Så ved man også, om der er en reel risiko for, at man bliver bestjålet. Og det er ikke en ligegyldig information. For selvom der generelt i fitnesscentre er forhøjet risiko for tyveri, er der bestemt også nogle centre, der er værre end andre.

Undgå at miste dine værdigenstande, og kom tyven i forkøbet ved at have låst dine værdigenstande forsvarligt inde.