Lidt om Squeezy energiprodukter

0 Comments

Få mere energi når du træner eller er til konkurrence sport. Squeezy energi produkterne giver dig lige præcis det der skal til når du gerne vil yde mere under træning, og specielt ved konkurrence sport.

Squeezy energiprodukter findes i form af energidrikke, opfyldning af kulhydrater, energi gel, energibarer og energi vingummi. Alt hvad sportsfolk har brug for under træning og især konkurrencer.

De forskellige produkter

Squeezy Energi Gel

Squeezy Energi Gel er meget unik. Det unikke ved denne Gel er, at den er meget tynd – næste som saft og du behøver derfor ikke at skylle munden efter indtagelse af gelen. Blandingen i denne gel af både hurtige og langsomme kulhydrater.

Squeezy Recovery Bar

Squeezy Recovery Bar smager af dejlig vanilje og chokolade. Dette er en nydelse efter du har trænet. Squeezy Recovery Bar indeholder 30 % mælkeprotein og 44 % kulhydrater, hvilket gør Recovery baren særlig egnet til brug efter hård træning.

Energi vingummier

Energi vingummi til dig der ønsker hurtig energi til træning eller i konkurrencer. Indeholder store mængder kulhydrat(maltodextrin), perfekte til at have med på cykel eller løbeturen.Og så er det næsten fedtfri.

Squeezy Energy Bar

Squeezy Energy Bar giver dig den helt rigtige energi med en lækker smag og så er den desuden meget let at tygge og synke – også selv når du har en meget høj puls. Squeezy Energi bar er en ideel lille snack før, under eller efter træning.

Squeezy Energy Forti

Squeezy Energy Forti Drikken er tilsat ekstra magnesium og kalium. Fort drikken indeholder 6 af 9 essentielle aminosyrer.

Squeezy energidrik koncentrat

Squeezy energidrik koncentrat 500 ml. – Her får du flydende koncentreret energidrik der kan blandes op med vand. Energidrikken har en mild Citron smag, og indeholder en blanding af hurtige og langsomme kulhydrater som giver dig god og effektiv indtag.

Squeezy Energy Gel

Squeezy Energy Gel 500 ml. flaske er til genopfyldning af 125 ml. flasken, så du altid har ekstra gel med til træning eller konkurrencer.