Dyrk sport hos AGF i Aarhus

0 Comments

Dyrk sport hos AGF i Aarhus

Sport er sundt for både krop og sjæl, det ved de fleste efterhånden. Der findes sportsgrene for enhver smag og noget, alle kan dyrke på det niveau, der passer til dem. Er du i tvivl om hvilken sportsgren, der er den rigtige for dig, så kan du læse alt om AGF her og blive klogere på, hvad der passer til dig.

Sport for alle hos AGF

Hos AGF, som de fleste måske forbinder med fodbold og til dels håndbold, er der faktisk gode udbud af sportsgrene til alle. Med sine godt 4.000 medlemmer, er AGF faktisk Aarhus’ største idrætsforening, og den rummer udover fodbold og håndbold bl.a. atletik, basketball, svømning, tennis og gymnastik. Altså er der noget for enhver smag. Er du i tvivl om hvilken sportsgren, du skal starte op til, kan du med fordel tage til prøvetræning på en række forskellige for at teste, hvad der er mest dig. Der er stor forskel på, om man går til gymnastik eller tennis, men det vigtigste i valget er, at du trives og synes, det er sjovt.

Sport er sundt for sjælen

Sport er ikke alene sundt for kroppen, hvor det naturligvis hjælper dig til at holde en god form og kondition. Det er også meget sundt for sjælen og giver derudover gode point på fællesskabskontoen, hvis du går til en holdsport. Når du bevæger dig, får du gang i hele kroppen, og når du dyrker sport, slipper du ofte tankerne, der måske kan være drænene fra arbejde, studie eller familielivet og får tanket op på en række andre parametre. Dyrker du en udendørssport såsom løb, fodbold eller tennis er der naturligvis også fordele ved, at du får frisk luft og ilt til hjernen. Med holdsport får du også et unikt sammenhold og fællesskab, som man ikke finder mange andre steder, end man gør i en håndboldhal eller på et dansehold. Der er fantastiske muligheder for venskaber og fællesskaber, når man dyrker en holdsport, og det er helt unikt at have nogle at dele sin passion med.

 

Afsøg mulighederne og find din sport

Som tidligere beskrevet er det altid godt at afsøge mulighederne, før man bestemmer sig. Man kan have en forudindtaget idé om, hvad der fungerer og hvad, der er godt, men når det kommer til stykket kan det være noget helt andet, der rent faktisk vinder plads hos dig. Derfor er det altid godt at forhøre sig rundt i sit netværk, så hvis du har venner, der går til dans kan du spørge, om du kan komme med på en dansetime eller til en træning i håndboldhallen. På den måde kan du finde ud af, hvad der passer bedst til dig, din krop, dit humør og dit temperament. Og man kan naturligvis sagtens både gå til dans og håndbold, det er kun fantasien og kroppen, der sætter grænser.