Hvorfor vælge en aktiv ferie i Norditalien?

0 Comments

Hvorfor vælge en aktiv ferie i Norditalien?

Er du ved at planlægge din nærmeste ferie, og kunne du godt tænke dig en aktiv ferie med både godt vejr og forskellige aktivitetsmuligheder? Så læs nærmere i denne artikel, for her giver vi tips og tricks til, hvor og hvad du kan gøre med din kommende ferie. Nedenfor gives et bud på et eksemplarisk sted, hvis man gerne vil på en aktiv ferie. Endvidere gives der slutteligt et par ideer til, hvilke forskellige aktivitetsmuligheder, der findes i området.

 

En oplagt destination i Norditalien

Italien rummer mange kvaliteter, og landet har alt lige fra strand til snebeklædte bjerge. Netop derfor appellerer landet bredt til alverdens forskellige feriemennesker. Er du typen, der ikke kan ligge en uge ved stranden og dase, men vil du i stedet langt hellere ud at bruge din krop og opleve naturen? Så kan du med fordel overveje at tage til Italiens største sø, Gardasøen, hvilken ligger placeret i det nordlige Italien mellem Milano og Venedig. Området omkring søen emmer af liv, og naturen der er overvældende! Du skal regne med, at der findes turister af enhver art, men området er ikke populært uden grund. Den naturskønne, blå og geografisk velplacerede sø fanger selvsagt mange rejsendes interesse.

 

Inspiration til aktiviteter

Der findes et utal af ting, man kan lave ved og omkring Gardasøen. Blandt andet findes byen Mantova syd for søen, hvilken er særligt kendt for sit æstetiske udseende. Der findes en blomsterpark på vejen kaldet Parco Sirgurta, og den kan du med fordel aflægge et kort visit, når du alligevel er i området.

 

Ydermere findes der mange smukke vandreture ved selve Gardasøen, og der findes ruter til ethvert niveau. En ting er sikkert; uanset hvad, findes fine udkigspunkter og flot natur hele vejen. Der er tilmed flere af ruterne, som er særligt anvendelige til mountainbiking, så hvis du er mere til en cykeltur, så er det også en mulighed.

 

Nær søen findes en kendt vandfaldspark kaldet Parco della Cascate, hvor du kan finde flere vandreruter i det stejle terræn – mange af dem inkluderer synet af et smukt vandfald. Parken er lokaliseret øst for søen og tæt på byen Molina. Den er helt sikkert dit visit værd!

 

Er du til historie, bør du besøge de romerske termalbade ved Sirmione-halvøen syd for Gardasøen. Disse bade blev benyttet af de gamle romere og giver således et indblik i, hvordan datidens elite levede.

 

Jeg håber, at jeg har givet dig et lille indblik i, hvorfor Gardasøen er perfekt til en aktiv ferie. Vil du gerne vide endnu mere om, hvilke muligheder der er for at holde en aktiv ferie i området omkring Gardasøen? Så kan du finde masser af information på websitet FerieVedGardasoeen.dk.