EMS-træning – kom i form på den halve tid

0 Comments

Det er efterhånden bevist, at sport og motion er godt for kroppen på mange måder. Arbejder du på at komme i god form, vil dit iltoptag stige, du får mere energi og risikoen for at erhverve sig en lang række trælse livsstilssygdomme falder kraftigt. En god tommelfingerregel er, at man helst skal have pulsen op mindst 3-4 timer om ugen. På den måde sikrer du, at du får en tilstrækkelig mængde motion til at holde dig selv og din krop godt i gang.

 

For mange er dette dog lettere sagt end gjort. Når hverdagen kører derud af, kan det være svært at finde tid til fodboldtræning eller en tur i fitness. Timerne bliver simpelthen for få, når der både skal arbejdes, hentes børn, handles ind og laves mad. Derfor er der naturligvis også en masse forskellige idrætsprofessorer, coaches og sportstrænere, der i dag har givet deres bud på, hvordan man når det hele på den halve tid. Nogle sværger til de intense hjemmetræninger, der kan overstås på syv minutter. Andre mener, at svømning i iskoldt vand hurtigt vil give kroppen det boost, den har brug for. Fælles for mange af disse ”gode råd” er dog, at der ikke er den store evidens for virkningen. Hvis du vil prøve en træningsform, som allerede er bevist til at virke effektivt, og som kan nedsætte din træningstid til blot en fjerdedel, så kan du med fordel give EMS-træning et forsøg.

 

Hos Shaping Studio i Randers tilbyder de EMS-træning til private kunder, som ønsker at optimere deres form på en yderst effektiv måde. Kort sagt fungerer EMS træning på den måde, at du iføres en særlig dragt med elektroder, som under hele din træning vil stimulere de store muskelgrupper og dermed sørge for, at du får det maksimale ud af tiden i dragten. Under hele sessionen vil du blive coachet af en personlig træner, som sørger for, at du laver de øvelser, som vil give de allerbedste resultater for netop dig. Du vil dermed tydeligt kunne mærke fremskridt fra gang til gang, når de udfordrende træninger bliver endnu mere intense og krævende.

 

Den helt store fordel ved EMS-træning er selvfølgelig, at du kun skal træne i 20 minutter. Måske tænker du, at dette er alt for kort tid til faktisk at opnå virkning? Tro om igen. Det er videnskabeligt bevist, at 20 minutters effektiv træning i EMS-dragten kan svare til helt op til 90 minutters normal træning i et fitnesscenter. Dermed vil du i løbet af 20 minutter have klaret den første halvanden time af ugens motion. Hos Shaping Studio anbefaler de, at man udfører to EMS-træninger om ugen. Det svarer altså til 3 timers motion, udført på blot 40 minutter. Kontakt Shaping Studio, hvis du vil høre mere om fremtidens træningsform.