Norge byder på fantastisk skiløb

0 Comments

Man danskere som elsker outdoor har en forkærlighed for Norge, Fjellet, jagten, skiløber, naturen, el bilerne – priserne i noget er noget vi danskere ikke syntes særlig godt om når vi tager til Norge på ferie. Norge byder på fantastisk skiløb

I Fjellet kan du tage på vandreture, fiske laks i de smukke fjeldfloder og søer. Der er også mange steder, hvor det er muligt at overnatte i hytter eller telte. I Norges største byer Oslo, Bergen og Trondheim er der selskaber, der tager dig med ud i naturen

Skisporten er også en stor forretning for Norge, om det er Langrend eller Alpint, så har de nogle super spændene destinationer, de har andre destinationer en Trysil og Hemsedalen som de fleste danskere tager til igen og igen. Norge byder på fantastisk skiløb.

Skiferie i Norge, kunne byde på destinationer som fx snesikre Kvitfjell er stedet at være, hvis du er vild med alpine omgivelser. De har masser af pister, der er perfekte til skiløbere med alle mulige forskellige niveauer, samt fred og ro, så der er tid til at tage dine sving!

Udsigten alene gør dette sted et besøg værd, når du ser frem til frisk sne kombineret med

Når vi zoomer nærmere ind kan vi se nogle fantastiske muligheder: ubegrænsede kilometer på smukke langrendsløjper 130 km.

Skeikampen er en anden god mulighed

Skeikampen byder på mere end 40 forskellige pister fordelt på 25 km i alt. Mere end 200km pister, det er en destination som er i udvikling de næste par år skiområdet.

Området er et fantastisk sted for alle, der ønsker at tage på vinterferie. Uanset om du er en ivrig skiløber eller ej, er der masser af aktiviteter til rådighed her, som vil gøre alle glade!

Vi plejer at sige Norge er stedet hvor man lærer at stå på ski, det er her hvor der er god plads til børn på pisterne, de er ikke for stejle og områderne er ikke for store til at man bliver væk fra hinanden.

Norge byder på fantastisk skiløb, og det er stedet, hvis du vil have en skiferie med noget for alle i familien.