Få tabt de sidste kilo

0 Comments

Har du i lang tid haft et mål om at tabe et par kilo? Men du har måske lidt svært ved at rasle de sidste par kilo af? Bare det at du allerede har gjort noget aktivt for at få en sundere krop er flot i sig selv, men det er også forståeligt, at du gerne vil nå frem til det mål, du har sat for dig selv – så længe du stadig passer på dig selv og din krop.

Hvis du gerne vil nå frem til din drømmevægt, så handler det bare lige om at skrue bissen på det sidste stykke tid. Du kan eksempelvis bruge en ny ligevægtindtags beregner af Arono, så du har et bedre overblik over, hvad du indtager, men ellers kan det måske også være nok at fortsætte med de ting, du har gjort indtil videre for at tabe dig.

Behold de gode vaner

Når man skal tabe sig, så handler det ofte om, at man også har fået nogle nye vaner ind i sit liv. Så hvis man gerne vil nå sin drømmevægt, og man desuden gerne vil bevare den vægt, så handler det faktisk rigtig meget om de gode vaner i hverdagen. Du skal altså lære dig selv at blive glad for de lidt sundere vaner i dit liv.

Det kan eksempelvis være, at du i dette vægttabsforløb har skruet lidt ned for de søde sager og har fundet frem til nogle sunde snacks. Hvis du kan blive i disse gode vaner, og måske også får bevæget dig lidt hver dag, så har du i hvert fald lavet nogle rigtig gode vaner i forhold til at leve et sundere liv – og så kan den næsten være, at sidste kilo ryger, uden at du overhovedet behøver at lave for meget om.

Intenst træningsprogram

Hvis de sidste kilo helst skal tabes op til en særlig begivenhed eller dato – det kunne eksempelvis være et bryllup eller noget i den stil, så kan man selvfølgelig gøre lidt ekstra ud af sin sunde livsstil og måske tænke endnu mere over, hvordan man træner og spiser. Det er selvfølgelig fint at sætte sig selv den slags mål, som et vægttab jo er, men man skal også huske på, at det ikke skal fylde for meget. Selvom man måske ikke når præcis den vægt, man drømmer om, så er bare det, at man har tabt et par kilo en bedrift i sig selv – og nogle gange giver det næsten heller ikke mening, at man kommer helt ned på det, man har sat som den ideelle vægt. Så husk at have dig selv med i hele den her vægttabsprojekt.

Det er desuden også rigtig godt, hvis du hele vejen igennem har støtte fra din familie og venner. Hvis det her vægttab og de vaner, der følger med, er en stor omvæltning fra din hverdag, er det nemlig meget motiverende med opbakning fra dem omkring en.