Find proteinpulver med glutamin

0 Comments

Hvis du træner meget, så ved du, at der findes en jungle af proteinpulver. Det kan være svært at vurdere, hvad for noget man lige skal købe. Ydermere, så er der enormt mange forskellige smage. Slutteligt, så er der forskelligt proteinpulver til forskellige ting. Du kan både få noget der skal drikkes, noget du kan lave pandekager af, og meget mere. Det kan være forvirrende for alle, så du skal ikke føle dig udenfor eller dum. Alle har måtte starte et sted. Det er dog en rigtig god idé at finde noget proteinpulver med glutamin så du hurtigere får bygget muskler.

Hvad er glutamin?

Glutamin er en af de 20 standard aminosyrer, som der er i protein. Det er dog ikke alle mennesker der kan danne det selv, og derfor skal det optages udefra, enten via mad eller proteinpulver. Det er en essentiel syre, da den især er nyttig når man er syg. Den er også enormt vigtig, hvis du har været skadet, og bruges til at genopbygge musklen. Ydermere, så er den enormt vigtig for både din tarm – og immunsystem, som er noget af det vigtigste ved din krop at holde ved lige. Du går derfor ikke galt i byen, hvis du vælger proteinpulver med glutamin.

Hvad bruges glutamin til under træning?

Hvis du træner meget intenst, så er noget af det første din krop forbrænder faktisk glutamin. Det betyder helt konkret, at du hurtigere oplever nedsat udholdenhed og føler dig svagere hurtigere end hvad du burde. Ydermere, hvis du mangler glutamin, så kan det faktisk også være sværere for din krop at restituere. Det er et stort problem hvis du træner meget, især fordi at gennem kost alene vil det tage seks dage før dit glutamin niveau er tilbage til hvor det burde være. Det er derfor enormt vigtigt, hvis du træner meget, at du får ekstra glutamin, både så du ikke føler dig så nemt udbrændt, men også så du er klar til at træne igen dagen efter.

Hvad hvis man ikke træner styrke?

Det er faktisk også en rigtig god idé at tage ekstra glutamin hvis du ikke styrketræner, men derimod fokuserer på cardio. Faktisk, så kan glutamin gøre, at du taber fedt, uden også at miste muskelmasse. Det er derfor en syre der bliver brugt i hele kroppen, næsten uanset hvad du fortager dig. Hvis du derfor ikke ved hvor du skal starte med proteinpulver, så start med at gå efter glutamin!