Smerter i led eller muskler – besøg en kiropraktor

0 Comments

Har du lavet en dum bevægelse eller et løft som gik galt på arbejde. Så er en tur til en kiropraktor en rigtig god idé.

Du får sat led på plads, strukket muskler, sener og led så du igen kan holde ud og være til.

 

Hip Kiropraktik i Kolding er for alle

Med adgang ved siden af EDC i starten af gågaden, er her nemt at komme til. At Hip kiropraktik bor på 2. sal er ingen hindring, da der inde i EDC butikken er adgang til en elevator. Til alle som er dårligt gående, bruger kørestol eller har en barnevogn med.

 

Lasse som er kiropraktor her i Kolding, er en venlig og meget effektiv person. Du kommer videre med en løsning som vil virke, både for dine nuværende problemer og hvis du har gået med smerter længe.

 

Hip kiropraktik har også en afdeling i Sønderborg, hvor Jonas er den praktiserende kiropraktor.

 

Behandlinger der virker!

De arbejder begge efter devisen – det skal gøre ondt før det er godt! Nej, pjat. De tager gerne fat og gør noget ved dit problem, de er ikke bange for at give dig øvelser med hjem, som du skal lave til næste gang du kommer. I det hele taget vil de helst se dig så få gange som muligt, da det betyder at du har det godt igen.

Derfor er de heller ikke receptryttere, men tror på at øvelser og en korrekt holdning gør meget mere for dig.

 

 

Vil du af med dine smerter fra hoved til fod, er Hip kiropraktik i Kolding og Sønderborg, stedet for dig. Du booker en tid og dukker op.

Bliver du nødt til at aflyse så send en sms eller ring. Andre kan bruge den tid, DU ikke kommer til!!

Udeblivelse uden aflysning koster et gebyr!

Har du fået bevilliget et beløb eller timer til behandling hos kiropraktor/ fysioterapeut eller anden form for behandling i forbindelse med ulykke, arbejde eller langvarige gener. Kan du roligt bestille tid hos Hip Kiropraktik, de samarbejder med mange forsikringsselskaber. Blot husk dine papirer fra forsikringsselskabet første gang du er hos kiropraktoren.

 

Hos Hip Kiropraktik behandler vi alle fra babyer til ældre borgere. Du får altid en ærlig vurdering af dine mén og om du bør gå til læge med det. Ofte kan vi sagtens hjælpe dig med dine smerter og give dig en bedre hverdag. Vi gør en forskel for rigtig mange mennesker – så kom forbi.

 

Kontakt Hip kiropraktik i Koldig

Vi bor på Jernbanegade 25, 2 i Kolding. Du kan ringe på tel:40 87 67 79 eller booke en tid på hipkiropraktik.dk Vi har 2 indgange, så at sige, døren for enden af EDC butikken og elevatoren inde i EDC butikken.