Gør din krop sundere

0 Comments

Der er mange måder at gøre sin krop sundere på. Nogle træner i fitnesscenter eller løber en tur, nogle mediterer, nogle får massage og kurbade og nogle spiser efter bestemte kostråd. Andre investerer i et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark.

Men hvorfor gør det en forskel for din sundhed?
Et blødgøringsanlæg virker således at det går ind og fjerner kalken i dit vand, så vandet blødgøres. Dette gør at dine rør, varmtvandsbeholder, hårdhvidevarer armaturer m.m. slipper for kalkaflejringer i filtre, rør og slanger. Det gør at de holder længere og samtidig vedligeholdes bedre.

Når du går i bad, åbner porerne sig i huden, hvilket gør huden sensitiv overfor alt, hvad der er i vandet. Er der meget kalk i vandet, kan det gå ind og genere huden. I værste fald kan huden blive irritabel og rød og få allergilignende symptomer. Dette bliver ikke noget problem med kalkfrit vand. Blødt vand i hanerne vil give dit hår ny energi og det vil blive mindre slidt og lettere at rede ud. Din hud bliver blødere og mere smidig. Det skyldes blandt andet, at hudens naturlige olier i større grad bevares, og at der ikke efterlades kalkrester i håret og på huden. Du kan derfor nedsætte dit behov for både shampoo, balsam, fugtighedsgivende lotions, cremer og olie til håret. Dette nedsætter risikoen for, at din hud bliver tør, og du sparer samtidig økonomisk på skønhedsprodukterne. Du får altså blødt hår og lækker dejlig hud.

Mere luksus i hverdagen
Men udover at du får blødt hår og dejlig hud så får du også blødere tøj, håndklæder, sengetøj. Plus at det hele holder farven bedre. Dette skyldes at din vaskemaskine ikke behøver skyllemiddel og sæbeforbruget nedsættes. Dette giver din hud og krop mere luksus samtidig med at det er miljøvenligt. Du får også en bedre nattesøvn med det rene, bløde sengetøj hvilket er et most for din sundhed i hverdagen. Derudover slipper du også for hårdt rengøringsarbejde fordi kalken ikke sætter sig på fliser, armaturer, kaffemaskiner, elkedel, vask og toilet. Du sparer altså også din krop for en masse fysisk arbejde som kan være hårdt for ryg, knæ og led.
Så pas på dig selv og din krop med ren selvforkælelse og undgå et hårdt rengøringsarbejde med et blødgøringsanlæg. Aqua Danmarks blødgøringsanlæg fås i flere størrelser til både den lille og store familie med alle former for stort eller småt vandforbrug. Derudover er anlæggene kompakte og kan let integreres i boligen.