Golf er sjovt at spille i solskin men det er ikke altid man finder det i Danmark

0 Comments

Golf er sjovt at spille i solskin men det er ikke altid man finder det i Danmark

Golf er den store ‘dille’ i USA. Og der tjenes ikke så lidt penge på denne aktivitet. Hele 76 milliarder dollar omsættes der årligt for i golfindustrien, og man anslår at ca. 25,7 millioner spillere elsker denne sport eller hobby. 38 procent af amerikanerne kalder sig selv for golf fans, hvad enten de selv spiller eller blot er tilskuere.

Og det gør at vejret bliver en vigtig faktor – ja man har ligefrem særlige vejrudsigter på TV lavet for at orientere golfentusiaster om vejrforholdene på forskellige baner. Sporten antager lignede proportioner i Danmark set på baggrund af den samlede danske økonomi og befolkningstallet. Danskerne har fået øjnene op for golf. Og selvfølgelig er der også tale om det, som forretningsfolk og økonomer kalder for ’spin offs’. At der kan tjenes så mange penge på golfen betyder, at det smitter af på andre ting som specialudstyr, beklædning og leje af baner.

Golfparaplyen du bliver glad for i regnvejr har to skærme

Da det er en udendørs sport, er golfparaplyen et ’must’. Vil du forbedre dit ’sving med golfkøllen’, og vil du kunne være ude i al slags vejr, er den rigtige paraply vigtig at have.

Hvorfor kalder man den nu for en golf-paraply? Hos Paraplybutik plejer vi at forklare det til vore kunder på denne måde: Flere ting spiller ind, hvis man vil spille golf i al slags vejr? Banen kan man næppe gøre meget ved, hvis et regnskyl sætter ind. Men kan sikre sig med beklædning og paraply. Det ved den inkarnerede golfspiller alt om, og er han ’pro’ golfspiller, ved hans publikum det også. En golfparaply skal kunne give et læ mod en silende regn, for hvis man står stille i lang tid, uden denne paraply, bliver man våd og kold og et nemt offer for forkølelse og lungebetændelse.

Køb en golfparaply i god kvalitet der kan hold til det danske vejr.

Altså er paraplyskærmens omkreds uhyre vigtig. Paraplyens skærm skal være stor og den skal kunne dække sin bærer og hans udstyr! Og så skal den være vejrbestandig. Den skal kunne tåle store vindbelastninger. Da det ikke kan nytte at stå med en paraply, der ligner et strittende pindsvin. En golfparaply må derfor gerne have en tolagsskærm, og automatisk åbning og lukning sikrer en smidig reaktion på et skiftende vejrlig. Materialerne, der anvendes til paraplyens stivere og selve skaftet, må gerne være i et materiale, der er let som for eksempel glasfiber.

Den skal have et håndtag, der ligger godt og blødt i hånden, så den ikke lige pludselig ved at vindstød drager ’ad Pommern til’. Og diameteren skal ligge mellem 120 og 140 cm. Hertil kommer selvfølgeligt at den skal være handy, at have sammen med golfudstyret.

Golfparaply i god kvalitet der holder til mange runder på golfbanen.

Golfparaplyer fra Paraplybutik følger lanceringen af fabrikanternes seneste produktudvikling. Og for os er kvaliteten sat i højsædet. Vi sælger ikke varer med indbygget slitage. Det er der ingen grund til, for det belaster vort ressourceforbrug, at der hele tiden smides billige eller gratis reklameparaplyer ud på genbrugspladsen. Vil du betale lidt ekstra for en god paraply, signalerer du også, at du er miljøbevidst, ligesom dit farvevalg siger noget om din personlighed.

Ikke alle golfspillere kan tillade sig den luksus, at have en ’caddie’, som ’tjenende ånd’.  En af de bedste konstruktioner i regn, når udstyret skal holdes tørt er, at man enten har en elektrisk vogn eller en almindelig ’skubbe-vogn’. På vognen monteres så en ekstra golfparaply på håndtaget. Det er ikke alt for praktisk alene at bære en paraply som skærm for det nødvendige udstyr. For så skal man hele tiden kæmpe med at finde et sted at lægge Paraplyen ned, når der skal slås til golfbolden. Og man kan på denne måde hænge et par håndklæder og golfhandskerne op i stiverne under paraplyen, så de forbliver tørre.