Hvordan påvirker e-cigaretter din sportspræstationer?

0 Comments

Hvordan påvirker e-cigaretter din sportspræstationer?

Ryger du til hverdag? I så fald kan det være en god idé at gå hen og ryge e cigaretter i stedet for. Det kan nemlig forbedre dine sportspræstationer også. I denne artikel kan du lære lidt mere om, hvorfor det er en god idé at skifte over til e cigaretter hvis du gerne vil gøre mere ud af sporten. Du kan også få nogle gode råd om, hvordan du benytter e cigaretter og e juice i hverdagen.

Bedre for lungerne

At ryge e cigaretter er helt klart meget bedre for lungerne, end det er at ryge almindelige cigaretter. Almindelige cigaretter er utroligt skadelige for hele systemet. Men det kan ikke mindst mærkes meget på lungerne. Der er nogle der bliver hårdere ramt end andre når de ryger cigaretter.

Lungerne er naturligvis noget vi benytter hver dag og faktisk hvert eneste sekund, når vi trækker vejret. Men det er naturligvis meget vigtigt, at vi har meget en god lungekapacitet, hvis vi gør mere ud af sporten. Her betyder det rigtig meget af, hvor god en indånding vi har.

Hvis du gerne vil gøre mere ud af din sport, så kan det også være en god ide at have fokus på dette. Det kan være en god investering fra din side at skifte over til at benytte e cigaretter i stedet for. Som regel koster det ikke så meget at begynde på dette og langsigtet vil du hurtigt begynde at se nogle positive konsekvenser af det.

Køb forskellig e juice på nettet

Hvis du gerne vil i gang med at benytte e cigaretter , så skal du naturligvis have fokus på køb af e væske. E væske kaldes også e juice og du kan købe rigtig meget af dette inde på nettet. Her kan du finde op til flere forhandlere, som sælger en masse sjovt e juice. Det gode ved at ryge e cigaretter er nemlig også, at man dermed kan få en meget bedre smag i munden. Det smager en del bedre, når man har en god e juice at ryge i stedet for almindelig røg.

Du kan i dag købe e juice med mange forskellige smage. Prøv blot at tage et kig inde på nogle af internetforhandlerne for at finde frem til dine muligheder. Nogle gange har man også lokale muligheder, hvis du bor inde i en storby. Så kan du nemlig nogle gange finde frem til hele butikker, som sælger e cigaretter og forskellige former for e juice. Prøv at kigge i nogle af disse også, hvis du gerne ville finde frem til en god e juice.

Du kan eventuelt benytte en meget bestemt e juice, hver gang du skal til at konkurrere med din sport. På den måde kan det også blive til en mental trigger, som kan forberede dig på at yde dit bedste under din sport. Det er langt de fleste sportsudøvere, der har sådan nogle ’mentale triggers’, når de dyrker sport.

Du kan eventuelt læse lidt om, hvilken e juice og e cigaret andre sportsudøvere benytter sig af.