Her finder du det perfekte skitøj

0 Comments

Når skiferien står for døren, er der mange ting, der skal pakkes. Skibukser, jakke og varmt undertøj er blandt andet på listen over de ting, der holder dig varm på ferien. Og det er vigtigt med det rette skitøj for at få den fulde skioplevelse. Eventyrsport klæder dig godt på fra top til tå. Her finder du nemlig stort udvalg af skitøj til din skiferie, så du altid er sikker på at kunne nyde turen i fulde drag!

Eventyrsport er din nye outdoor-butik i Danmark, der har tøj til det aktive udeliv. Outdoor-butikken tilbyder kvalitetstøj til både mænd og kvinder i anerkendte mærker som Haglöfs, Fjällräven og Helly Hansen. Hos Eventyrsport finder du skitøj til alle typer skiløb. Uanset om du er til alpint eller langrend, finder du med sikkerhed dit foretrukne skitøj hos den danske outdoor-butik. Uden en god jakke kan skiløb nemlig være en yderst kølig fornøjelse, og derfor er en skijakke et must have på skituren. Eventyrsport har et eksklusivt udvalg af skijakker, og du finder flere isolerende jakker med god foring, så du trygt kan stå på ski i kolde minusgrader. Mange af skijakkerne er endda med vandtætte og åndbare membraner, ligesom flere af jakkerne har justerbare hætter og faconsyede ærmer. Foruden den nødvendige skijakke finder du også et varmt udvalg af skibukser og -undertøj.

Eventyrsport kombinerer det sjove (eventyr) med det aktive (sport), og du får altid kvalitetsprodukterne til gode priser. Bliv klar til turen hos Eventyr Sport, og se frem til en uforglemmelig skiferie!

… til den perfekte skirejse!

Mange danskere elsker at tage på skiferie. Og er der noget som friheden ved at suse på ski ned ad bakken og nyde den smukke hvidklædte natur? Nej, vel?

Hos Skiferie.dk finder du et bredt udvalg af de bedste skidestinationer som blandt andet Østrig, Norge, Sverige og Tyskland. Uanset om du skal på skiferie med børnene eller vennerne, finder med sikkerhed din næste skirejse hos rejsebureauet. Skiferie.dk, der har Danmarks største og bredeste udvalg af skiferier til 8 lande i Europa, har nemlig mere end 25 års erfaring med rejser. På www.skiferie.dk kan du finde inspiration til din næste tur.

Eksempelvis kan du tage på en skøn skiferie til de østrigske alper. Her kan du blandt andet opleve fantastisk vejr, og så er Østrig også det ideelle sted for børn at lære at stå på ski. Du finder mange spændende aktiviteter i populære områder som Wagrain/Flachau og Zell am See, ligesom Bad Gastein også er et lækkert skiområde med plads til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Derudover finder du naturligvis også attraktive skidestinationer i Sverige, som har masser at byde på, når det kommer til skiløb. Foruden de fantastiske børneområder har Sverige også Nordeuropas største alpine skiområde med over 250 pister. Uanset hvilke fredelige og smukke omgivelser du drømmer om at rejse til, så er du altid garanteret en uforglemmelig tur med en skirejse fra Skiferie.dk!