Fitnessfreak? Tre rejser, du bare skal afsted på

0 Comments

Bliver du energiforladt bare ved tanken om at tage afsted på en almindelig charterferie, hvor det primære formål er at ligge på stranden eller ved poolen dagen lang? Fortvivl ej.

Hvor nogle mennesker elsker at slappe af og komme helt ned i gear, finder andre mennesker det nærmest angstprovokerende at skulle slappe af og lave ingenting over flere sammenhængende dage. Derfor findes der heldigvis mange andre rejsetyper end den traditionelle charterferie. Disse rejsetyper er perfekte for fitnessfreaks som dig, der holder af en aktiv livsstil. Herunder kan du læse om tre aktive rejser, du bare skal opleve.

Få fart under benene med en aktiv ferie på ski

Der findes mange forskellige former for aktive rejser. En af de mest kendte er skiferien. Skiferien byder på hyggeligt samvær kombineret med masser af motion og frisk luft. Du har på skiferien mulighed for at holde dig aktiv fra morgen til aften. Skiferie er for alle uanset alder og niveau. Nogle mennesker lærer at stå på ski som børn, hvorimod andre først lærer at stå på ski som voksne. Hvis du endnu ikke har prøvet skiferien, er det derfor på ingen måde for sent at komme afsted. Skiferien er som sagt for alle aldre, hvorfor du både kan invitere venner og familie med på ferien.

Kombiner sport og solferie i Club La Santa

Har du mod på at prøve kræfter med nye spændende sportsgrene, mens du holder ferie? Så er en rejse sydpå til Club La Santa på Lanzarote uden tvivl noget for dig. En ferie til Club La Santa byder på utallige aktiviteter. Du kan prøve næsten alle sportsgrene; lige fra de klassiske såsom boldspil og atletik til de mere ekstreme såsom surfing og dykning. Det ultimativt fedeste ved at rejse til det solrige sportsparadis er, at du har mulighed for at kombinere solbadning med masser af aktivitet.

Du kommer derfor ikke til at kede dig på en rejse til Club La Santa. Det er desværre forholdsvis dyrt at rejse på aktive ferier sammenlignet med de traditionelle charterferier. Heldigvis kan du låne penge til rejsen allerede i dag. Du kan finde et billigt lån her.

Nu er det bare med at få booket rejsen og komme afsted på dit livs aktive ferie.

Gå på opdagelse i Norges smukke natur

Er du vild med natur og smukke omgivelser, så skal din næste aktive rejse måske gå til Danmarks smukke naboland Norge. I Norge er der nemlig mange gode muligheder for at vandre i den smukke natur. Du kan eksempelvis vælge at udforske nogle af de meget populære vandringer såsom Trolltunga, Besseggen, Romsdalshornet eller Galdhøpiggen.

Disse spots byder på en utrolig flot udsigt over den smukke natur. Derfor er der mange besøgende turister i løbet af foråret og sommeren. Det er dog kun fantasien og geografien, der sætter grænser for, hvor du kan vandre i Norge. Du kan derfor sagtens vandre i mere ugenerede områder. Så find vandreskoene frem, og tag på en aktiv naturoplevelse inden for rækkevidde.

Husk at vi ikke bare kan tage den smukke natur forgivet længere, den er troet for at blive udryddet så vi der kan vækstes økonomisk i hele verden. Det er vi mange naturelskere der er meget kede af, og her på siden vil vi meget gerne støtte op om alt og alle der prøver at gøre en forskel for naturen og miljøet. Nogle af dem der, her i landet, prøver at gøre en forskel er Dania og Albe Emballage, som har startet MiljøvenligPakning, som vi selvfølgelig støtter op om her på siden og vi også vil anbefale dig at gøre.