Løbebånd og motionscykel test

0 Comments

Vi har lavet en løbebånd test og en motionscykel test som gerne skulle give dig et langt bedre billede af de forskellige modeller som findes på markedet i Danmark, og gøre det lettere for dig, at vælge en model, som matcher helt perfekt til dit behov.

Der er mange muligheder, og du skal naturligvis vælge ud fra det behov du har. De mange muligheder du har i forhold til at vælge et løbebånd eller en motionscykel, skal du sætte op imod det som du skal bruge det til. Derfor er det vigtigt, at du selv laver en lille analyse af, hvad du skal bruge løbebåndet eller motionscyklen til, og ikke mindst, hvilke muligheder det skal have fremefter.

Et løbebånd som vi kender det i dag, er i princippet et stativ med et gummibånd som du løber på. Båndet kører ved hjælp af strøm, i den hastighed du indstiller den til. Båndet starter med at rulle rundt, og du går eller løber i samme tempo som båndet kører rundt. Det er jo forholdsvis simpelt, men som så meget andet elektronik, så bliver det mere og mere avanceret, og det afspejler sig også på prisen af løbebåndet. Det er her at du skal finde ud af, hvor meget du har brug for af forskellige muligheder, udover det helt almindelige, og så skal du finde ud af hvor meget du vil træne, enten hver dag, eller nogle gange om ugen, eller noget helt andet. Jo mere du skal træne, jo bedre kvalitet skal løbebåndet have, og det koster normalt lidt mere.

Motionscyklen kender de fleste, og mange har igennem tiderne haft en i familien. Den er nu mere populær end nogensinde, og flere og flere får installeret en i hjemmet. Selvfølgelig er modellerne mere avancerede end dem man havde for 20 år siden, men princippet er det samme. Op på cyklen, og start din træning. De nye motionscykler har mange flere finesser og træningsmuligheder, og dem kan du udnytte så meget som du lyster.

Hos et Webbuerau Aarhus har de i en periode testet en motionscykel blandt medarbejderne, så der var mulighed for et lille afbræk i arbejdet, og det er virkelig blevet taget godt imod. Nu kan medarbejderne komme op fra kontorstolen, og få både adspredelse og træning på samme tid. En smart løsning på en moderne arbejdsplads.

Er du nybegynder, og aldrig har trænet på et løbebånd eller en motionscykel før, så vil det selvfølgelig tage lidt tid, til du bliver dus med en ny maskine. Hvis ikke du ved så meget om løb og løbebånd eller cykling, så skal du nok ikke starte med det helt vilde udstyr, for mange af de mindre modeller har det der skal til, så du sagtens kan træne i mange år, og stadig øge dit træningsniveau løbende. Der kan være flere grunde til, at du vælger at investere i et løbebånd eller en motionscykel til hjemmet, og det kan være lige fra, at du ikke har lyst til at løbe udendørs, ikke har lyst til at træne sammen med andre, eller du gerne vil supplere anden træning med løb eller cykling hjemme i stuen. Mange starter også op på et løbebånd eller en motionscykel for derefter, at tage ud på løbestier eller andet senere hen.

I vores løbebånd test og motionscykel test har vi samlet en række super gode løsninger som spænder ret vidt. Her er rigtig gode begynder løbebånd og motionscykler, og så de helt vildt anvancerede modeller, som mange professionelle sportsfolk bruger. Det er din helt egen vurdering, hvad du har behov for, men lad os råde dig i den retning, at det er smart, at være på forkant med tingene, og at du derfor som minimum skal vælge en løsning, hvor du kan øge dit træningsniveau over tid. Der skal altså være mulighed for at indstille dit nye løbebånd eller motionscykel i sværhedsgrad, så du kan udvikle din træning. Alle vores løbebånd og motionscykler kan anbefales, men du skal finde din egen favorit, som kan hjælpe dig med din træning i mange år frem.