Husk at træne hele kroppen

0 Comments

Det tager tid at komme i god form, og det er vigtigt at huske at komme hele vejen rundt om kroppen. Det kan være nemt at glemme at træne alle dele, og hvis man ikke får trænet både over- og underkrop, så får man ikke den krop, man drømmer om. Man vil naturligvis heller ikke blive så sund, som man ellers ville være – og det er jo dét, det gælder om! Et godt sted at starte er at få lavet et program og skabe nogle gode vaner omkring træningen. At få en god, sund og stærk krop handler også om meget mere end bare at træne. Man skal nemlig tage sig god tid til at slappe af. Med en Betfair bonuskode kan man komme i gang med at spille, og det er en måde, mange mennesker nyder at slappe af på.

Målet er den harmoniske krop

Der findes ikke noget bedre end en krop i harmoni. Man kan selv gøre rigtig meget for, at det sker, og er man helt ny inden for træning, så kan der ske meget i løbet af ganske kort tid. For mange kan det være fristende kun at træne overkroppe, men man må helt bestemt ikke glemme benene. Når det er den harmoniske krop, man drømmer om, skal man sørge for at få trænet alle muskelgrupper. Man kommer rigtig langt med en god omgang styrketræning, men der er naturligvis også brug for konditionstræning fra tid til anden. Igen skal man have fokus på at få den restitution, der er brug for, da det er den bedste investering. Return on investment er et begreb, man også roligt kan tale om i motionens verden. I løbet af blot få måneder vil man kunne se gode resultater, når bare man træner struktureret.

Husk at give den gas

Man kommer naturligvis ikke sovende til det, når det er den harmoniske krop, man drømmer om. Der skal arbejdes, og når man træner, skal man derfor give den fuld gas. Er det vægte, man løfter, er det vigtigt, at man presser sig selv. Man skal meget gerne løfte så tungt som overhovedet muligt, og det gælder om at ramme 8-10 gentagelser. Man skal derfor blot finde en vægt, hvor man ikke kan løfte den flere gange end disse. Hvis det er konditionstræning, man har vægt på, så kan det anbefales at træne nogle intervaller. De kan være både korte og lange, og i det tidsrum de står på, gælder det om at give den alt, hvad man har. Det mest effektive træningsprogram består af både styrke- og konditionstræning. Det anbefales også, at man træner helt op til 3-4 gange om ugen.