Sportsmand? Få ny energi med massage og healing

0 Comments

Med en sammenkobling af massage og healing via Soul & Body massage kan du få en helt ny energi i både krop og sjæl. Med denne specielle form for healing massage starter forløbet med en samtale omkring dine symptomer. Her får spores der ind på, hvor du mangler energi og, hvilke resultater der altså skal frembringes i denne massage.

Med denne behandlingsform vil du føle dig mere afspændt og meget lettere i både krop og sjæl. Det egentlige resultat opnår du når du igen begynder din hverdag og skal passe hus, job, børn, som du nu igen har overskuddet til. Modsat almindelig massage, som udelukkende fokusere på dine spændinger i diverse dele af kroppen, så får du her også healing med i det, som går ind og fjerner dine ubalancer i kroppen.

Har du oplevelsen af en tung krop?

Kan du ikke sætte ord på, hvor og hvordan du har ondt i kroppen? Har du følelsen af, at der er noget der ikke er rigtigt i kroppen? Det er ikke altid nemt at erkende, at din krop prøver at råbe til dig, at den har brug for afslapning og hvile. Med en Soul & Body massage, kan du få svar på alle disse spørgsmål og vide præcis hvor du har ondt. Massagen er delt op i 3 dele, som ved første samtale bliver sammensat, så de giver mening for dig og dine symptomer. Disse 3 er følgende:

  • Muskelterapi
  • Healing
  • Clairvoyance

Få styr på både krop og sind

Soul & Body massagen er altså en kropsterapi, der virkelig får løsnet din krop op, men samtidig også påvirker sjælen, så du får en helt ny energi. Dette giver en vedvarende effekt på din krop, så du fremover kan få en almindelig massage til velvære som så vedligeholder den nye og gode energi du har fået fra healingen.

Prøv det allerede i dag og få en helt ny hverdag, hvor du har overskud til det hele.

One thought on “Sportsmand? Få ny energi med massage og healing”

Comments are closed.