Invisalign – få dine tænder rettet uden at gå på kompromis med din sport

0 Comments

Dyrker du sport ofte eller på et højt plan? Så ved du helt sikkert, at det er utroligt vigtigt, at ingen og intet kommer i vejen for, at du kan præstere dit bedste. Hvad end du fører dig frem på fodboldbanen, løber lange strækninger eller danser dit hjerte ud på en scene, er det nemlig altafgørende, at du kan gå helt ind i dig selv uden at blive forstyrret af noget udefra. Måske har du af samme grund fravalgt at få rettet dine tænder – selvom du egentlig godt kunne tænke dig et mere ensartet smil og helt lige tænder? Men samtidig kan du slet ikke overskue at skulle have en fastsiddende bøjle, de såkaldte togskinner, til at sidde i din mund og irritere dig, hver gang en tråd eller en elastik springer.

 

Bare rolig. Der findes en løsning, der også vil passe perfekt til dig, der dyrker sport ofte eller på et højt plan. Hos 1Smile i København og Aarhus har de nemlig i mange år kunnet tilbyde deres kunder tandretning ved hjælp af de smarte Invisalign skinner. Kort sagt er Invisalign en usynlig plastikskinne, der er tilpasset perfekt til dit tandsæt og som langsomt og diskret sørger for, at dine tænder rykker sig på plads. Invisalign skinnerne er fuldstændigt gennemsigtige, og du kan selv tage dem ind og ud alt efter dit behov. Med Invisalign er der altså ingen risiko for en masse komplikationer, og samtidig slipper du for de mange ture til tandlægen, som folk med fastsiddende bøjler typisk skal bøvle med.

 

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Tandretning med Invisalign er nemt og effektivt, så længe du sørger for at have dine skinner på mindst 22 timer i døgnet. Det vil altså sige, at du også skal have skinnerne på mens du sover. Faktisk anbefaler 1Smiles tandlæger, at du kun tager dine skinner ud, når du skal spise eller drikke syreholdige drikke. På den måde vil dit tandretningsforløb gå allerhurtigst – og du vil altså få mest for pengene. Måske tænker du, at det vil være forstyrrende for din sport, hvis du skal løbe rundt med plastik i munden. Men Invisalign skinnerne passer faktisk så perfekt til tandsættet, at de fleste af 1Smiles kunder fortæller, at de slet ikke kan mærke, når de har deres skinner på. Der er altså intet, der kan forstyrre dig.

 

Har du længe drømt om et snorlige smil men er blevet holdt tilbage af, at du troede, at togskinnerne var den eneste løsning? Så kan du allerede i dag kontakte en af 1Smiles tandlæger og høre mere om dine muligheder for at få rettet tænderne med de usynlige Invisalign skinner