Kom i balance: Prioriter de vigtige ting i en travl hverdag

0 Comments

Når man har en bil, er der også brug for et sted at parkere. Det giver sig selv. Hvis du ikke har din egen parkeringsplads eller indkørsel, hvis du f.eks. bor i en større by, må du ty til de offentlige parkeringsmuligheder, hvilket ofte er en dyr affære. Det kan også være, at du er på venindebesøg i København et par dage og har brug for et sted at efterlade din bil imens. Lige meget hvad, så er det fornuftigt at have et godt overblik over billig parkering i København.

Hvor skal jeg parkere?

Der er mange parkeringspladser i København, selv om man ofte kan have følelsen af, at de alle er optaget, mens man kører rundt og leder desperat efter et sted at parkere. Derfor er det godt at have kendskab til parkeringshusene, der ligger lidt mere skjult end p-båsene på gaden, men derfor også tit har flere ledige pladser, for eksempel Q-Park på Nørreport og Vesterport, Saga P-hus eller BLOX Parkering.

Vær opmærksom på, at parkering er delt ind i parkeringszoner i København alt efter pris. Jo tættere på centrum, jo dyrere er det. Centrum af København er rød zone. Om dagen fra 8.00 til 18.00 koster det 36 kroner i timen at parkere her.

Eller køb ind på nettet

Du kan også undgå at skulle finde besværlig parkering ved for eksempel at købe vare online frem for at køre efter dem. På den måde undgår du også alle de andre ulemper, som at du for eksempel pludselig ikke kan få bilen til at starte, enten når du lige har planlagt en længere weekendtur syd for grænsen eller bare skal et smut i Føtex for at købe ind.

De fleste af os er afhængige af bilen som det daglige transportmiddel i en ofte travl hverdag. Men i stedet for at tage bilen til indkøb, kan du måske prøve at bestille dine varer online? Så behøver du i hvert fald ikke tænke på bilproblemer. For eksempel kan du komme i gang med noget grænsehandel, selv om du i ro og mag sidder derhjemme og vælger alle de bedste og billigste tilbud fra et væld af grænsebutikker.

Det er både overskueligt og nemt, og du vælger helt selv, om du vil få varerne leveret eller selv henter dem ved butikken. Fordelene ved levering er, at du sparer tid, du skal ikke bruge penge på benzin, og du skal ikke selv til at lede efter dine varer på hylderne – det er der andre, der gør for dig.