Nem og billig transport – den smarte Christiania ladcykel

0 Comments

Du har set dem før mange gange og i mange år. Christiania ladcykler er en rigtig god måde at transportere sig på. Specielt hvis man også har børn, man skal aflevere i børnehave eller skole. Det er en billig måde at transportere sig på, samt en nem og hurtig måde. Der er mange fordele ved Christiania ladcykler og du kan læse lidt mere om dem lige her.

Ingen bil? Den næstbedste transport

Selvom langt størstedelen af befolkningen i dag har en bil, er der altså stadig mange der ikke har. Det gælder specielt dem, der bor i storbyen, altså som i København, Århus eller Odense. I storbyen er det nemlig ikke altid nødvendigt med en bil, da mange har arbejde tæt på, skoler og børnehaven tæt på og så er der masser af offentlig transport.

Hvis man ikke har en bil, er Christiania ladcykler det næst bedste. Først og fremmest til dig der har børn, som skal aflevere dem i skole eller børnehave. Men også til når man skal handle. Så er der altså masser af plads til vare, og så kan du også købe stort ind. Udover at det på mange måder er smart med en ladcykel, så er der også en anden god ting. Cykling er jo også en form for motion. Derfor vil du også automatisk få mere motion ind i din hverdag.

Nemt, billigt og miljøvenligt

Der er 3 rigtig store fordele ved Christiania ladcykler. Først og fremmest er den nemt. Det kræver ikke andet af dig, end at du går op på cyklen og træder i pedalerne. Hvis man ikke har noget imod at cykle, er det altså en rigtig nem måde at komme rundt på.

En anden ting er, at det er billigt. Selvfølgelig koster selve cyklen en del penge, men når den først er betalt, koster det dig altså ikke mere. Der er ingen benzin eller opladning. Så det er altså også billigt for dig at cykle, fremfor at tage bussen eller købe en bil, som begge koster penge per. gang.

Sidst men ikke mindst, er Christiania ladcykler også miljøvenlige. En cykel skader på ingen måde miljøet og faktisk hjælper det rigtig meget, hvis du vælger at tage cyklen frem for bilen. I den tid vi lever i, i dag kan man ikke være ligeglad med miljøet. Specielt ikke, hvis man vil have en god fremtid for ens børn.