Optimér din træning med det rigtige ur

0 Comments
kvinde der løber med løbeur

I dag fylder træning mere og mere i folks hverdag. Træning betyder nødvendigvis ikke, at det er træning i et fitnesscenter. I dag vælger mange at træne derhjemme på fx et løbebånd eller at løbe en tur ude i det fri.

Sørg for at dit ur er vandtæt

Hvis man træner meget, så kan det være en god ide at sørge for, at ens ur kan holde til det. Det kan være en god ide at vælge at et ur, der er vandtæt. Ved at have et ur, der er vandtæt, så behøver man ikke at tage det af hver gang, at man træner.

Nogen gange det begynder at regne, når man er ude og løbe. Det kan også være, at man er en af dem, der sveder rigtig meget, når man træner. Derfor kan det være en god ide med et ur, der er vandtæt.

Køb et vandtæt ur

Man kan få en masse dameure, der er vandtætte og dermed, kan man have dem på under fx en løbetur. Se Ditur.dk’s udvalg af Seiko ure her. De har et stort udvalg af flotte dameure.

I dag er der flere ure, der fås med både stopur og alarm. Nogle fås også med automatisk kalender. Udover dameure, så har de også herreure og ure til børn.

Et ur er et stykke accessories

I dag er det mere populær at gå med ur end nogensinde før. I dag er det flere, der har mere end ét ur. I dag er et ur som et stykke accessories, som man kan skifte ud, så det passer til ens outfit.

Et ur kan hurtigt pifte et outfit op. Såsom en sort kjole kan hurtigt blive piftet op med et smukt ur i fx sølv pyntet med nogle pæne sten.

Nogle vælger at have et ur, som de bruger, når de dyrker sport, som fx kan tåle vand.

Hvis man har mange ure, så kan man købe en urboks, hvor der fx er plads til 6 eller 12 ure. Dermed er man samtidig sikker på, at ens ur bliver opbevaret sikkert.