Outdoor eller adventure person? Prøv en Alpaca trøje

0 Comments

Elsker du udelivet, og ånder for de stunder, du kan få ude i den skønne natur? Så snart temperaturen daler, er det dog vigtigt med det helt rigtige tøj for at holde varmen. Det skal være åndbart og alligevel varmt. Hvordan kombineres de to ting? Få gode råd her.

Det perfekte outdoor tøj

Hvad er så det perfekte outdoor eller adventure tøj? Der er utrolig meget på markedet. Når temperaturen falder og vi skal til at klæde os lunere på, er det vigtigt med naturmaterialer inderst eller som lag-på-lag.

Af naturmaterialer kan nævnes uld. Uld fås i mange afskygninger, og noget af det allerbedste er trøjer lavet af alpaca. Alpaca har mange gode egenskaber. Det er isolerende både over for varme og kulde, hvilket vil sige at det holder på varmen på kroppen og lukker kulden ude. Her kan du læse meget mere om alpacas egenskaber; www.yarno.dk/viking-alpaca-bris/.

Skiferie med stil

Skal du snart på skiferie? Der er meget udstyr der skal være på plads, før man drager mod koldere himmelstrøg.

Noget af det allervigtigste er at kunne holde varmen og stadig transportere sveden væk fra kroppen. Dette gøres allerbedst med en god trøje f.eks. lavet i alpaca. På den måde får du en super blød og varm trøje, der samtidig holder dig varm, og hjælper dig af med sveden, når skituren bliver en smule hård. Samtidig vil du være super smart til after ski, da sådan en alpaca trøje er super fin og smuk i sig selv.

Alpaca uld er stærkere end almindelig fåreuld, og har vist sig at være op til 7 gange varmere. Ulden fra en alpaca kradser ikke, hvilket er utrolig rart, når man er ude og opleve naturen, hvad enten det er på ski eller en vandretur.

Måske du selv strikker eller en du kender gør? Hvorfor ikke ønske sig en hjemmestrikket alpaca trøje til jul eller fødselsdag? Så er du i hvert fald klædt på til dit næste outdoor eventyr.

Du kan se de forskellige farver på www.viking-garn.no/ og også lure alle de andre lækre naturmaterialer, der passer til outdoor livet.